login leden

veelgestelde vragen

wat is de bni?
De bni is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland. Ruim vierhonderd interieurarchitecten zijn lid van de bni. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Door hun lidmaatschap hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld. Opdrachtgevers die met een bni-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Een bni-interieurarchitect is een professional.

 

wat doet de bni?
De bni behartigt de culturele en maatschappelijke belangen van interieurarchitecten en bevordert de ontwikkeling en beoefening van de interieurarchitectuur. Dit doet de vereniging door samen te werken met onderwijsinstellingen, zusterverenigingen, overkoepelende organisaties als ECIA en diverse culturele instellingen; door vier keer per jaar het informatieve magazine NOOK te publiceren; door een goede beroepsopleiding te bevorderen; door vakdagen, lezingen, netwerkbijeenkomsten en evenementen te organiseren; en meer.

 

lidmaatschap

 

hoe word ik lid van de bni? 
Als je voldoet aan de voorwaarden, kan je lid worden van de bni. Vul het aanmeldformulier lid worden via de website in en je krijgt binnen enkele dagen bericht.

 

hoe kan ik wijzigingen doorgeven? 
Nieuw adres? Ander telefoonnummer? Gewijzigde bureaunaam?
Log in op bni.nl en pas je gegevens aan. Hulp nodig? Mail secretariaat@bni.nl.

 

hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen? 
Opzeggen van het bni-lidmaatschap kan uitsluitend uiterlijk één maand voor het einde van het kalender jaar worden opgezegd.

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid