login leden

voor opdrachtgevers

Of het nu gaat om een mooiere badkamer, een efficiëntere indeling van een kantoor, betere verlichting op een tentoonstelling of een boerenschuur die moet worden omgetoverd tot een hip restaurant. Schakel een specialist in. Een interieurarchitect weet hoe u uw plannen waar kunt maken en wat daar allemaal bij komt kijken.

 

wat doet een interieurarchitect?
Een interieurarchitect brengt uw wensen in kaart, komt met originele ideeën en verrassende alternatieven. Hij weet wat technisch haalbaar is, heeft contacten met leveranciers en aannemers en is op de hoogte van wet- en regelgeving. Samen met u komt hij tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen uw budget te realiseren is.

 

neem een bni-interieurarchitect
Wilt u zeker weten dat u met een professional in zee gaat? Neem een interieurarchitect die is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Met een bni-interieurarchitect kunt u vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten.

 

waarom bni?
Ruim driehonderd interieurarchitecten zijn lid van de bni. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Bovendien hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld.

 

meer weten?
Met al uw vragen over het werken met een interieurarchitect kunt u bij de bni terecht.

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid