login leden

vraag en aanbod

Zoekt u nieuwe talenten voor uw organisatie? Kunnen wij je op weg helpen? Of heb je een mooie werkruimte te huur?  Andere vragen als lid voor onze community? Mail naar info@bni.nl.

De berichten worden vier weken gepubliceerd.

 

Op zoek naar een nieuwe baan om te kunnen starten met de beroepservaringsperiode

 

 

 

Mijn naam is Cassidy Munniks-Schultz en ik ben interieurarchitect i.o. met een voorliefde voor buiten- en publieke ruimtes. Mijn masterscriptie focuste zich op de kracht van de fysieke ruimte om mensen eigenaarschap en een gevoel van ‘belonging’ te geven binnen hun leefomgeving. Daarbij kijk ik hoe ruimtes ontmoeting en samenwerking kunnen stimuleren. Door mijn achtergrond in beeldende kunst, heb ik een scherp oog voor detail en ben ik in staat om unieke en sprekende visualisaties te maken. Door goed te luisteren en al schetsend met klanten in gesprek te gaan, heb ik gewerkt aan o.a. transformaties van kerken, scholen, bibliotheken, kleinschalig horeca projecten en woningen op verschillende schalen.

 

Ik ben communicatief sterk in woord en schrift, in zowel het Nederlands als het Engels. Ik leer snel en ben een gedreven, creatieve en enthousiaste ontwerper, op zoek naar een plek binnen een dynamisch team die plezier heeft in het ontwerpproces. Ik wil graag aan diverse projecten werken in verschillende fases en een werkplek vinden waar ik de PEP kan volgen en mezelf kan blijven ontwikkelen.

 

C. Munniks-Schultz CV NL

 

C. Munniks-Schultz Portfolio NL

 


 

 

 

Iryna zoekt een baan als interieurontwerper en wil z.s.m. starten met de PEP om haar titel te halen

 

Mijn naam is Iryna Liskovska. Ik ben 28 jaar en woon in Den Bosch. Ik heb een masterdiploma Interieurarchitectuur en een bachelorsdiploma Architectuur. De afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als assistent ontwerper bij Van Aken in Eindhoven.

Ik ben een sociaal en creatief persoon. Mijn communicatieve skills zet ik in om de stakeholders te overtuigen van de toegevoegde waarde van de architectuur en daarnaast om te zorgen dat er praktische oplossingen worden ontwikkeld. Graag werk ik in een gedreven team, waarbinnen ruimte is voor feedback en humor.  Ik breng veel gevoel in mijn werk en hou mij vast aan een stabiele basis. Daarnaast ga ik voortdurend uit van de wensen en behoeften van klanten om een volle tevredenheid te realiseren. Ik zou heel graag de kans krijgen om mij verder te presenteren en een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek te ontvangen.

 

Meer info in onderstaande pdf:

 

cv Iryna Liskovska (1)

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid