login leden

vraag en aanbod

Zoekt u nieuwe talenten voor uw organisatie? Kunnen wij je op weg helpen? Of heb je een mooie werkruimte te huur?  Andere vragen als lid voor onze community? Mail naar info@bni.nl.

De berichten worden vier weken gepubliceerd.

 

Op zoek naar een nieuwe baan om te kunnen starten met de beroepservaringsperiode

 

 

 

Mijn naam is Corine Vos, ik ben recentelijk afgestudeerd als interieur vormgever aan de Jan Des Bouvrie Academy/Saxion Interior Design & Styling in Deventer.

 

WIE BEN IK?

Voor mij is ontwerpen, het welzijn verbeteren van de gebruiker. Niets is zo fijn om een ruimte binnen te komen waar je op je gemak voelt en dat de ruimte een beleving is. Mijn naam is Corine Vos en ik ben 28 jaar. Recentelijk ben ik afgestudeerd als ruimtelijk vormgever aan de Jan Des Bouvrie Academie in Deventer. Mijn studie was daar Interior Design & Styling.

 

Om naar het HBO te komen heb ik een lange weg gemaakt. Ik ben begonnen met de mbo-opleiding Verkopen & Wonen bol 2, daarna Verkoopspecialist wonen bol 3 en heb ik ook mijn diploma niveau 4 Interieuradviseur gehaald. Door deze reis heb ik een grote rugzak gevuld met veel kennis en ervaring. Ik ben gedreven om door het uiterste te gaan. Met deze kennis en ervaring wil ik dit samenvoegen tot een ontwerp met nieuwe innovatieve materialen of producten, voor het verbeteren van het welzijn van de gebruiker.

 

Volledige CV Corine

 


 

 

 

Mijn naam is Cassidy Munniks-Schultz en ik ben interieurarchitect i.o. met een voorliefde voor buiten- en publieke ruimtes. Mijn masterscriptie focuste zich op de kracht van de fysieke ruimte om mensen eigenaarschap en een gevoel van ‘belonging’ te geven binnen hun leefomgeving. Daarbij kijk ik hoe ruimtes ontmoeting en samenwerking kunnen stimuleren. Door mijn achtergrond in beeldende kunst, heb ik een scherp oog voor detail en ben ik in staat om unieke en sprekende visualisaties te maken. Door goed te luisteren en al schetsend met klanten in gesprek te gaan, heb ik gewerkt aan o.a. transformaties van kerken, scholen, bibliotheken, kleinschalig horeca projecten en woningen op verschillende schalen.

 

Ik ben communicatief sterk in woord en schrift, in zowel het Nederlands als het Engels. Ik leer snel en ben een gedreven, creatieve en enthousiaste ontwerper, op zoek naar een plek binnen een dynamisch team die plezier heeft in het ontwerpproces. Ik wil graag aan diverse projecten werken in verschillende fases en een werkplek vinden waar ik de PEP kan volgen en mezelf kan blijven ontwikkelen.

 

C. Munniks-Schultz CV NL

 

C. Munniks-Schultz Portfolio NL

 


 

 

 

Iryna zoekt een baan als interieurontwerper en wil z.s.m. starten met de PEP om haar titel te halen

 

Mijn naam is Iryna Liskovska. Ik ben 28 jaar en woon in Den Bosch. Ik heb een masterdiploma Interieurarchitectuur en een bachelorsdiploma Architectuur. De afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als assistent ontwerper bij Van Aken in Eindhoven.

Ik ben een sociaal en creatief persoon. Mijn communicatieve skills zet ik in om de stakeholders te overtuigen van de toegevoegde waarde van de architectuur en daarnaast om te zorgen dat er praktische oplossingen worden ontwikkeld. Graag werk ik in een gedreven team, waarbinnen ruimte is voor feedback en humor.  Ik breng veel gevoel in mijn werk en hou mij vast aan een stabiele basis. Daarnaast ga ik voortdurend uit van de wensen en behoeften van klanten om een volle tevredenheid te realiseren. Ik zou heel graag de kans krijgen om mij verder te presenteren en een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek te ontvangen.

 

Meer info in onderstaande pdf:

 

cv Iryna Liskovska (1)

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid