login leden

leden voordelen

voordelen lidmaatschap

 

Als bni-lid profiteer je van een groot netwerk. Je ontmoet vakgenoten tijdens activiteiten en evenementen zoals de bni-lezingen, excursies en workshops. Door lid te worden van de bni, word je zichtbaar voor opdrachtgevers. Opdrachtgevers vinden je op de bni-website.

De letters bni achter je naam staan voor professionaliteit. Opdrachtgevers kiezen voor een bni-lid omdat ze dan verzekerd zijn van ervaring, deskundigheid, heldere afspraken en degelijke contracten. Je houdt je vakkennis op peil door deel te nemen aan bedrijfsbezoeken, werkgroepen, lezingen en debatten. Ook met vragen over de beroepspraktijk kun je bij de bni terecht.

 

Als bni-lid ben je altijd op de hoogte. Vier keer per jaar ontvang je NOOK; ons vakblad met wisselende thema’s. Leden ontvangen specifieke ledenvoordelen via email. Het lidmaatschap levert aantrekkelijke kortingen op. Zo krijg je korting op diverse verzekeringen, cursussen, abonnementen op vakbladen en zakelijke ondersteuning.

voordelen in het kort

– bni = collectieve belangenbehartiging
– Een persoonlijke pagina op bni.nl
– Gratis zakelijk advies
– Collectief voordeel op zorgverzekeringen voor leden
– Gratis lezingen, workshops en excursies
– Een groot netwerk
– Een abonnement op bni-magazine NOOK
– Opdrachtgevers zoeken op bni.nl
– bni staat voor professionaliteit

 

verzekeringen

 

AON

 

AON zorgverzekering:

Als lid van bni profiteer je vanaf 1 januari 2020 van collectief voordeel op de Aon zorgverzekering met privileges, zoals:

Voor meer informatie over deze collectieve zorgverzekering met privileges voor architecten? Ga dan nu naar deze website voor ondernemers.

Voor vragen kun je ook bellen naar 088-8108103.

 

Alle medewerkers (en hun gezinsleden) van leden van bni kunnen profiteren van de collectieve zorgverzekering via OHRA met een eersteklas dekking en service, tegen een extra volledig tarief. Vind meer informatie op deze website voor medewerkers/gezinsleden.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Aon Verzekeringen biedt bni-leden een gecombineerde bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering beschermt u niet alleen tegen materiële schade en letselschade van derden waarvoor u aansprakelijk bent, maar ook tegen vermogensschade; de financiële gevolgen van het maken van fouten bij de uitoefening van uw beroep. De collectieve beroepsaanprakelijkheidsverzekering van Aon is speciaal op de branche afgestemd en biedt voor bni-leden een aantrekkelijke premie. Wilt u meer weten, bel dan 088-8108174 of stuur een mail naar ondernemingen.team4@aon.nl. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

 

Rechtsbijstandverzekering

Behalve een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering, biedt Aon bni-leden ook een rechtsbijstandverzekering tegen een aantrekkelijke premie. Aon offreert vanuit een Rechtsbijstandfaciliteit. Hier maken zowel verzekeraars DAS als Arag onderdeel van uit. Bij uw aanvraag wordt gekeken welke verzekering het beste bij u past en kunt u rekenen op scherpe premies en condities. Vul het aanvraag/offerteformulier in of neem dan contact op met Aon: 088-1088174. Mailen kan natuurlijk ook: ondernemingen.team4@aon.nl.

 

Via mijn werk verzekeringen

U kunt uw medewerkers snel en eenvoudig laten profiteren van het collectieve voordeel dat Via Mijn Werk verzekeringen te bieden heeft. Dit is een totaal pakket aan privé verzekeringen met uitgebreide voorwaarden en complete dienstverlening. Dankzij u als werkgever kan het voordeel voor uw medewerkers oplopen tot honderden euro’s per jaar. Wilt u een indruk krijgen van de voordelen van Via Mijn Werk verzekeringen? Kijk dan op de demo. Direct aanmelden kan uiteraard ook via deze link.

 

Overige verzekeringen
Aon biedt voor bni-leden een collectieve autoverzekering. Je kunt je ook laten adviseren over andere risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, zakelijke verzekeringen voor opstal/inventaris etc. Neem hiervoor contact op met ondernemingen.team4@aon.nl of bel 088-1088174.

 

CENTRAAL BEHEER

Ook in 2020 is er voor onze leden een mantelovereenkomst afgesloten met Centraal Beheer en AON/Avéro. Leden kunnen dus kiezen voor een verzekering rechtstreeks bij verzekeraar Centraal Beheer of voor een verzekering via tussenpersoon AON. Er is geen verschil voor wat betreft inhoud en prijs.

Met Centraal Beheer heeft de bni onderstaande afspraken gemaakt. bni-leden kunnen meer informatie krijgen door even Apeldoorn te bellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 055- 579 81 97. Alle informatie over onderstaande 2 verzekeringen staat in deze pdf

Verzuimverzekering en Ongevallenverzekering

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
Voor nieuwe klanten geldt een  instroomkorting (35% in jaar 1, 20% in jaar 2 en 10% in jaar 3)

 

Verzuimverzekering
Een overzicht van de korting in 2020 is in de pdf opgenomen.

 

WGA Uitstapverzekering
De  branchekorting bedraagt 5%. In 2020 geldt 25% extra factuurkorting op de WGA Uitstapverzekering.
De korting geldt ook voor de module ‘Werkgevers Uitstapverzekering’ van Verzuim WGA Compleet (de totaaloplossing van Centraal Beheer voor al uw zieke (ex-) medewerkers).

WIA Verzekeringen
Wat kost de AOV voor uw Personeel? De jaarpremie is een  percentage van alle lonen tot de WIA-loongrens en van alle lonen tussen de WIA-loongrens en € 100.000,- Het percentage is de voor een lid van toepassing zijnde sectorpremie. De branchekorting bedraagt 5%. Wat kost de Werkgevers AOV – Excedent? De jaarpremie is een percentage van alle lonen boven de WIA-loongrens. De premie is maatwerk en verschilt daarom per lid. De branchekorting bedraagt 5%. Wat kost de Werkgevers Compensatieverzekering? De jaarpremie is een percentage van alle lonen tot de WIA-loongrens of € 100.000,- Het percentage is de voor een lid van toepassing zijnde sectorpremie. De  branchekorting bedraagt 5%.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
bni-leden bieden wij 25% korting op het basistarief van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze korting geldt voor bedrijven die binnen het MKB vallen. Voor meer informatie: 055-579 58 22 of mkbverzekering@centraalbeheer.nl

 

ZILVEREN KRUIS

De bni heeft ook in 2020 met Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering.

Voordelen
– 5% branchekorting op de basisverzekering.
– 10% branchekorting op de aanvullende verzekeringen.
– Uw vergoeding wordt binnen 3 werkdagen uitbetaald, als u uw zorgkosten declareert via Mijn Zilveren Kruis of de app.
Met onze online Zorgverkenner krijgt u snel antwoord op uw vragen als: Waar kan ik terecht?
Wat krijg ik vergoed?
Wij maken het u graag gemakkelijk. In Mijn Zilveren Kruis regelt u al uw zorgzaken online.
Premie berekenen: neem contact op met Zilveren Kruis op (071) 751 00 52 op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur.

 

tijdschriften en boeken

 

AIT Magazine
BNI-leden ontvangen gratis het tijdschrift AIT. Zie ook: www.ait-online.de. AiT is een interieur- en architectuur tijdschrift,  die 10x per jaar verschijnt.

 

De Architect  
Voor bni-leden geldt deze aanbieding:

De Architect Online – Jaarabonnement
Eerste maand gratis van € 71,40 voor  €  65,45
De Architect Totaal (Print + Online) –  Jaarabonnement
Eerste maand gratis van €  299,40  voor €  274,45

 

WOTH

Wonderful Things Magazine verschijnt vier keer per jaar en is een magazine met boordevol inspiratie, uitgebreide interviews met creatieven uit de ontwerp-, interieur- en architectuurwereld. Voor bni-leden is er 20% korting. Je betaalt € 37,- De inlogcode kan worden opgevraagt via secretariaat@bni.nl

 

Handboek Bouwbesluit
BNI-leden ontvangen 20% korting via deze website van Vakmedianet

Handboek Bouwbesluit 2012 editie 2017/2018
Verbeelding Bouwbesluit 2012 Algemeen Bouwkundig, 2018/2019
* Verbeelding Bouwbesluit 2012 Brandveiligheid, 2018/2019

* Verbeelding Bouwbesluit 2012 Bouwfysica editie 2018/2019
* Bouwbesluit 2012 Met toelichting en commentaren, editie 2018/2019

 

Eigen Huis & Interieur (update 2020 volgt)
The ultimate Dutch Design Magazine
Elke maand in Eigen Huis & Interieur: de mooiste huizen in binnen- én buitenland, het laatste nieuws over design, lifestyle en architectuur, portretten van (inter)nationale topontwerpers en aanstormend talent, aandacht voor kunst, bijzondere bestemmingen in EH&I-travel en unieke designdossiers.
Speciaal voor BNI-leden is er een exclusief aanbod. Vraag de kortingscode aan via secretariaat@bni.nl

 

Pi – Project en Interieur 
Pi verschijnt 6 keer per jaar. Een jaarabonnement kost normaal €77,96 . BNI-leden krijgen 40% korting en betalen dus € 46,78. Neem contact op met de abonnementenadministratie abonnementen@bdu.nl voor een abonnement.

 

Frame magazine
Frame is een toonaangevend mediamerk voor professionals op het gebied van interieurontwerp. Het magazine Frame verschijnt 6 keer per jaar. Speciaal voor bni-leden biedt Frame een jaarabonnement aan van € 99,00 voor € 79,-.
Let op: Alleen geldig voor nieuwe abonnementen en met een BNI ledennummer.
Neem contact op met secretariaat@bni.nl voor de speciale kortingscode.

 

Vakblad Mebest
BNI-leden ontvangen het vakblad Mebest. Het blad gaat over afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Het is een (gratis) uitgave van het Bedrijfschap Afbouw en verschijnt 6 keer per jaar. Mebest biedt nieuws en achtergrondinformatie over afbouw- en afwerkmogelijkheden en -producten.

 

Uitgeverij Lannoo
bni-leden ontvangen 10% korting en gratis verzending voor alle interieurboeken. Kijk hier om het aanbod te bekijken. Stuur een bericht naar secretariaat@bni.nl en je ontvangt de kortingscode.

administratie en boekhouding

 

Total in Support
Total in Support helpt creatieve ondernemers en culturele organisaties met onder meer belastingen, administraties en juridische zaken. BNI-leden krijgen bij Total in Support het eerste jaar 10% korting.
Aanmelden kan via het BNI-bureau (020-737 23 62). Meer informatie op www.totalinsupport.nl.

 

juridisch en financieel support

 

BERENDSEN
Kees Berendsen is gespecialiseerd in onder meer intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden en incassozaken.
Berendsen biedt BNI-leden een aantrekkelijke regeling: BNI-leden die met dit kantoor een lopend jaarabonnement hebben profiteren van een voordelig uurtarief van € 100  excl. BTW. Nieuwe clienten kunnen zelfs profiteren van een eenmalige extra korting en betalen het uurtarief  van € 90 excl. BTW Het abonnement geeft daarnaast recht op af en toe kosteloos telefonisch overleg over eenvoudige kwesties die zich in de dagelijkse praktijk van  BNI-leden voordoen. Het abonnement dat een opzegtermijn heeft van 3 maanden kost afhankelijk van de grootte van het bureau  € 100,00 (eenmanszaak) tot € 300,00 (bij >5werknemers) per jaar.

Verdere informatie is te verkrijgen op www.keesberendsen.nl , per email:  info@keesberendsen.nl of telefonisch 020 7373370 /0654964781.

 

CC-Proof
Als lid van de bni krijg je korting op het abonnement van CC Proof, hiermee kun je een ongelimiteerd aantal werken vastleggen en versturen en gebruik maken van de CC Proof notice.
Het CC Proof abonnement kost normaalgesproken € 75,- p.j. exclusief BTW. Met de kortingscode van de bni ontvang je als nieuw bni-lid op het eerste jaar een korting van 50% = € 37,50. De jaren daarna heb je als bni lid recht op 15% korting per jaar. BNI-leden kunnen de kortingscode opvragen door een mail te sturen naar secretariaat@bni.nl o.v.v. ‘kortingscode cc-proof ‘. Lees hier verder.

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid