login leden

leden voordelen

voordelen lidmaatschap

 

Als bni-lid profiteer je van een groot netwerk. Je ontmoet vakgenoten tijdens activiteiten en evenementen zoals de bni-lezingen, excursies en workshops. Door lid te worden van de bni, word je zichtbaar voor opdrachtgevers. Opdrachtgevers vinden je op de bni-website.

De letters bni achter je naam staan voor professionaliteit. Opdrachtgevers kiezen voor een bni-lid omdat ze dan verzekerd zijn van ervaring, deskundigheid, heldere afspraken en degelijke contracten. Je houdt je vakkennis op peil door deel te nemen aan bedrijfsbezoeken, werkgroepen, lezingen en debatten. Ook met al je vragen over de beroepspraktijk kun je bij de bni terecht.

 

Als bni-lid ben je altijd op de hoogte. Vier keer per jaar ontvang je NOOK; ons vakblad met wisselende thema’s. Leden ontvangen specifieke ledenvoordelen via email.

Je lidmaatschap levert aantrekkelijke kortingen op. Zo krijg je korting op diverse verzekeringen, cursussen, abonnementen op vakbladen en juridisch en financieel support.

voordelen in het kort

– bni = collectieve belangenbehartiging
– Een persoonlijke pagina op bni.nl
– Gratis zakelijk advies
– Fikse kortingen
– Gratis lezingen, workshops en excursies
– Een groot netwerk
– Een abonnement op bni-magazine NOOK
– Opdrachtgevers zoeken op bni.nl
– bni staat voor professionaliteit

 

verzekeringen

 

OHRA
BNI-leden kunnen ook profiteren van de zeer scherpe afspraken die de BNA met OHRA heeft gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Via dit collectief ontvangt u 9% collectiviteitskorting op de basisverzekering en tot 15% korting op aanvullende verzekeringen. U bent dus al voor EUR 106,78 per maand (met een eigen risico van EUR 385,- per jaar) verzekerd. Bovendien geldt dit voordeel niet alleen voor u: u kunt het hele gezin meeverzekeren. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden. Let op: deze aanbieding geldt dus voor zowel bna- als bni-leden.

Klik hier voor de premietabel 2018.

 

Zilveren Kruis
De bni heeft met Zilveren Kruis afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering en gezondheidsoplossingen.

Kijk hier voor meer informatie.
Premie berekenen

 

Voordelen voor medewerkers
– 5% branchekorting op de basisverzekering.
– 10% branchekorting op de aanvullende verzekeringen.
– Eenvoudig declareren met de Zilveren Kruis app.
– Zorgbemiddeling via de zorgbemiddelaars van Zilveren Kruis. Denk aan hulp bij de keuze van een ziekenhuis of  behandelcentrum, het bemiddelen bij wachttijden en het regelen van een second opinion.
– Veel zaken online regelen via Mijn Zilveren Kruis.
– Mogelijkheid gespreide betaling verplichte eigen risico.

 

Voordelen voor werkgevers
-Financieel voordeel bij het afsluiten van de collectieve zorgverzekering.
-Branchekorting op de premie van de basisverzekering en op aanvullende verzekeringen.
Present! Light; 15 gezondheidsoplossingen met kortingen tot 10%.
-Een collectief contract afsluiten kost niets en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.

 

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Zilveren Kruis op (071) 364 19 20 op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

 

Centraal Beheer
Met Centraal Beheer heeft de bni onderstaande afspraken gemaakt. bni-leden kunnen meer informatie krijgen door even Apeldoorn te bellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur op telefoonnummer 055- 579 81 77.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
Per 01-01-2015 is de mantelkorting van 10% voor niet meer van toepassing.
Wel geldt nog steeds de instroomkorting (35% in jaar 1, 20% in jaar 2 en 10% in jaar 3) voor nieuwe klanten.

Verzuimverzekering
Bijgaand een overzicht van de korting in 2018.

 

WGA Uitstapverzekering
In 2018 geldt 50% korting op de WGA Uitstapverzekering.
De korting geldt ook voor de module ‘Werkgevers Uitstapverzekering’ van Verzuim WGA Compleet (de totaaloplossing van Centraal Beheer voor al uw zieke (ex-) medewerkers).

 

WIA Verzekeringen
Wat kost de AOV voor uw Personeel?
De jaarpremie is een per percentage van alle lonen tot de WIA-loongrens en van alle lonen tussen de WIA-loongrens en € 100.000,- Het percentage is de voor een lid van toepassing zijnde sectorpremie. De branchekorting bedraagt 5%.

Wat kost de Werkgevers AOV – Excedent?
De jaarpremie is een percentage van alle lonen boven de WIA-loongrens.
De premie is maatwerk en verschilt daarom per lid. De branchekorting bedraagt 5%.

Wat kost de Werkgevers Compensatieverzekering?
De jaarpremie is een percentage van alle lonen tot de WIA-loongrens of € 100.000,-
Het percentage is de voor een lid van toepassing zijnde sectorpremie. De  branchekorting bedraagt 5%.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
BNI-leden bieden wij 25% korting op het basistarief van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze korting geldt voor bedrijven die binnen het MKB vallen.
Voor meer informatie: 055-579 58 22 of mkbverzekering@centraalbeheer.nl

 

Aon

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Aon Verzekeringen biedt bni-leden een gecombineerde bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering beschermt u niet alleen tegen materiële schade en letselschade van derden waarvoor u aansprakelijk bent, maar ook tegen vermogensschade; de financiële gevolgen van het maken van fouten bij de uitoefening van uw beroep.

De collectieve beroepsaanprakelijkheidsverzekering van Aon is speciaal op de branche afgestemd en biedt voor bni-leden een aantrekkelijke premie. Wilt u meer weten, bel dan 088-1088174 of stuur een mail naar ondernemingen.team4@aon.nl. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

 

Rechtsbijstandverzekering

Behalve een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering, biedt Aon bni-leden ook een rechtsbijstandverzekering tegen een aantrekkelijke premie.

Aon offreert vanuit een Rechtsbijstandfaciliteit. Hier maken zowel verzekeraars DAS als Arag onderdeel van uit. Bij uw aanvraag wordt gekeken welke verzekering het beste bij u past en kunt u rekenen op scherpe premies en condities.

Vul het aanvraag/offerteformulier in of neem dan contact op met Aon: 088-1088174. Mailen kan natuurlijk ook: ondernemingen.team4@aon.nl.

 

Via mijn werk verzekeringen

U kunt uw medewerkers snel en eenvoudig laten profiteren van het collectieve voordeel dat Via Mijn Werk verzekeringen te bieden heeft. Dit is een totaal pakket aan privé verzekeringen met uitgebreide voorwaarden en complete dienstverlening. Dankzij u als werkgever kan het voordeel voor uw medewerkers oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Wilt u een indruk krijgen van de voordelen van Via Mijn Werk verzekeringen? Kijk dan op de demo.

Direct aanmelden kan uiteraard ook via de link.

 

Autoverzekerking
Aon biedt voor bni-leden een collectieve autoverzekering. Neem contact op met Aon voor een offerte: 088-1088174. Of stuur een e-mail naar ondernemingen.team4@aon.nl.

 

tijdschriften en boeken

 

AIT Magazine
BNI-leden ontvangen gratis het tijdschrift AIT. Zie ook: www.ait-online.de. AiT is een interieur- en architectuur tijdschrift,  die 10x per jaar verschijnt.

 

De Architect
Speciaal voor bni-leden de aanbieding voor een halfjaarabonnement op de Architect. Je betaalt nu slechts € 95,- (normaal € 167,-). Via deze link kun je je inschrijven.

 

WOTH

Wonderful Things Magazine verschijnt vier keer per jaar en is een magazine met boordevol inspiratie, uitgebreide interviews met creatieven uit de ontwerp-, interieur- en architectuurwereld. Voor bni-leden is er 20% korting. Je betaalt € 37,- De inlogcode kan worden opgevraagt via secretariaat@bni.nl

 

Handboek Bouwbesluit
BNI-leden ontvangen 20% korting.

Handboek Bouwbesluit 2012 editie 2017/2018
Verbeelding Bouwbesluit 2012 Algemeen Bouwkundig, 2018/2019
* Verbeelding Bouwbesluit 2012 Brandveiligheid, 2018/2019

* Verbeelding Bouwbesluit 2012 Bouwfysica editie 2018/2019
* Bouwbesluit 2012 Met toelichting en commentaren, editie 2018/2019

 

Eigen Huis & Interieur
The ultimate Dutch Design Magazine
Elke maand in Eigen Huis & Interieur: de mooiste huizen in binnen- én buitenland, het laatste nieuws over design, lifestyle en architectuur, portretten van (inter)nationale topontwerpers en aanstormend talent, aandacht voor kunst, bijzondere bestemmingen in EH&I-travel en unieke designdossiers.
Speciaal voor BNI-leden is er een exclusief aanbod. Vraag de kortingscode aan via secretariaat@bni.nl

 

Pi – Project en Interieur 
Pi verschijnt 6 keer per jaar. Een jaarabonnement kost normaal €74,15 . BNI-leden krijgen 40% korting en betalen dus € 44,50. Neem contact op met de abonnementenadministratie abonnementen@bdu.nl voor een abonnement.

 

Frame magazine
Frame is een toonaangevend mediamerk voor professionals op het gebied van interieurontwerp. Het magazine Frame verschijnt 6 keer per jaar. Speciaal voor bni-leden biedt Frame een jaarabonnement aan van € 99,00 voor € 79,-.
Let op: Alleen geldig voor nieuwe abonnementen en met een BNI ledennummer.
Neem contact op met secretariaat@bni.nl voor de speciale kortingscode.

 

Vakblad Mebest
BNI-leden ontvangen het vakblad Mebest. Het blad gaat over afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Het is een (gratis) uitgave van het Bedrijfschap Afbouw en verschijnt 6 keer per jaar. Mebest biedt nieuws en achtergrondinformatie over afbouw- en afwerkmogelijkheden en -producten.

 

Uitgeverij Lannoo
bni-leden ontvangen 10% korting en gratis verzending voor alle interieurboeken. Kijk hier om het aanbod te bekijken. Stuur een bericht naar secretariaat@bni.nl en je ontvangt de kortingscode.

administratie en boekhouding

 

Total in Support
Total in Support helpt creatieve ondernemers en culturele organisaties met onder meer belastingen, administraties en juridische zaken. BNI-leden krijgen bij Total in Support het eerste jaar 10% korting.
Aanmelden kan via het BNI-bureau (020-737 23 62). Meer informatie op www.totalinsupport.nl.

 

juridisch en financieel support

 

BERENDSEN
Kees Berendsen is gespecialiseerd in onder meer intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden en incassozaken.
Berendsen biedt BNI-leden een aantrekkelijke regeling: BNI-leden die met dit kantoor een lopend jaarabonnement hebben profiteren van een voordelig uurtarief van € 100  excl. BTW. Nieuwe clienten kunnen zelfs profiteren van een eenmalige extra korting en betalen het uurtarief  van € 90 excl. BTW Het abonnement geeft daarnaast recht op af en toe kosteloos telefonisch overleg over eenvoudige kwesties die zich in de dagelijkse praktijk van  BNI-leden voordoen. Het abonnement dat een opzegtermijn heeft van 3 maanden kost afhankelijk van de grootte van het bureau  € 100,00 (eenmanszaak) tot € 300,00 (bij >5werknemers) per jaar.

Verdere informatie is te verkrijgen op www.keesberendsen.nl , per email:  info@keesberendsen.nl of telefonisch 020 7373370 /0654964781.

 

CC-Proof
Als lid van de bni krijg je korting op het abonnement van CC Proof, hiermee kun je een ongelimiteerd aantal werken vastleggen en versturen en gebruik maken van de CC Proof notice.
Het CC Proof abonnement kost normaalgesproken € 75,- p.j. exclusief BTW. Met de kortingscode van de bni ontvang je als nieuw bni-lid op het eerste jaar een korting van 50% = € 37,50. De jaren daarna heb je als bni lid recht op 15% korting per jaar. BNI-leden kunnen de kortingscode opvragen door een mail te sturen naar secretariaat@bni.nl o.v.v. ‘kortingscode cc-proof ‘. Lees hier verder.

 

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid