login leden

leden voordelen

voordelen lidmaatschap

 

Als bni-lid profiteer je van een groot netwerk. Je ontmoet vakgenoten tijdens activiteiten en evenementen zoals de bni-lezingen, excursies en workshops. Door lid te worden van de bni, word je zichtbaar voor opdrachtgevers. Opdrachtgevers vinden je op de bni-website.

De letters bni achter je naam staan voor professionaliteit. Opdrachtgevers kiezen voor een bni-lid omdat ze dan verzekerd zijn van ervaring, deskundigheid, heldere afspraken en degelijke contracten. Je houdt je vakkennis op peil door deel te nemen aan bedrijfsbezoeken, werkgroepen, lezingen en debatten. Ook met vragen over de beroepspraktijk kun je bij de bni terecht.

 

Als bni-lid ben je altijd op de hoogte. Vier keer per jaar ontvang je NOOK; ons vakblad met wisselende thema’s. Leden ontvangen specifieke ledenvoordelen via email. Het lidmaatschap levert aantrekkelijke kortingen op. Zo krijg je korting op diverse verzekeringen, cursussen, abonnementen op vakbladen en zakelijke ondersteuning.

 

voordelen in het kort

– bni = collectieve belangenbehartiging
– Een persoonlijke pagina op bni.nl
– Gratis zakelijk advies
– Collectief voordeel op zorgverzekeringen voor leden
– Gratis lezingen, workshops en excursies
– Een groot netwerk
– Een abonnement op bni-magazine NOOK
– Opdrachtgevers zoeken op bni.nl
– bni staat voor professionaliteit

 

verzekeringen

 

AON

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Aon Verzekeringen biedt bni-leden een gecombineerde bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering beschermt u niet alleen tegen materiële schade en letselschade van derden waarvoor u aansprakelijk bent, maar ook tegen vermogensschade; de financiële gevolgen van het maken van fouten bij de uitoefening van uw beroep. De collectieve beroepsaanprakelijkheidsverzekering van Aon is speciaal op de branche afgestemd en biedt voor bni-leden een aantrekkelijke premie. Wilt u meer weten, bel dan 088 810 81 49of stuur een mail naar zakelijkedienstverlening@aon.nl.

 

Rechtsbijstandverzekering

Behalve een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering, biedt Aon bni-leden ook een rechtsbijstandverzekering tegen een aantrekkelijke premie. Aon offreert vanuit een Rechtsbijstandfaciliteit. Hier maken zowel verzekeraars DAS als Arag onderdeel van uit. Bij uw aanvraag wordt gekeken welke verzekering het beste bij u past en kunt u rekenen op scherpe premies en condities. Vul het aanvraag/offerteformulier in of neem dan contact op met Aon: 088 810 81 49. Mailen kan natuurlijk ook: zakelijkedienstverlening@aon.nl

 

Verzuim

Met een verzuimverzekering verzeker jij je voor de loondoorbetalingsverplichting van jouw zieke medewerkers. Je bent vanuit de wet verplicht om jouw zieke medewerkers twee jaar lang een groot deel van het loon door te betalen. Als werkgever vul je dat aan tot 100% als de werknemer voldoende meewerkt aan zijn re-integratie. Als je te maken hebt met frequent en langdurig ziekteverzuim, kan dit jouw bureau veel geld kosten. Voor advies neem contact op met Aon: 088 810 81 49. Mailen kan natuurlijk ook: zakelijkedienstverlening@aon.nl

 

Via mijn werk verzekeringen

U kunt uw medewerkers snel en eenvoudig laten profiteren van het collectieve voordeel dat Via Mijn Werk verzekeringen te bieden heeft. Dit is een totaal pakket aan privé verzekeringen met uitgebreide voorwaarden en complete dienstverlening. Dankzij u als werkgever kan het voordeel voor uw medewerkers oplopen tot honderden euro’s per jaar. Wilt u een indruk krijgen van de voordelen van Via Mijn Werk verzekeringen? Kijk dan op de demo. Direct aanmelden kan uiteraard ook via deze link.

 

Overige verzekeringen
Aon biedt voor bni-leden een collectieve autoverzekering. Je kunt je ook laten adviseren over andere risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, zakelijke verzekeringen voor opstal/inventaris etc. Neem hiervoor contact op met zakelijkedienstverlening@aon.nl  of telefonisch: 088 810 81 49.

 

CENTRAAL BEHEER

Ook in 2024 is er voor onze leden een mantelovereenkomst afgesloten met Centraal Beheer. Leden kunnen dus kiezen voor een verzekering rechtstreeks bij verzekeraar Centraal Beheer. Er is geen verschil voor wat betreft inhoud en prijs.

Met Centraal Beheer heeft de bni onderstaande afspraken gemaakt.  Alle informatie lees je hier:

 

Werkgevers Uitstapverzekering
Raakt een van jouw (ex)medewerkers gedeeltelijk (voor tenminste 35%) arbeidsongeschikt? Dan krijgt hij na 2 jaar een WGA-uitkering van het UWV. Als werkgever betaal je hiervoor een premie aan de Belastingdienst. Je kunt er ook voor kiezen eigenrisicodrager te worden. Je betaalt dan hiervoor geen premie meer aan de Belastingdienst, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de WGA-uitkering aan jouw werknemers. En voor hun re-integratie. Maar je loopt natuurlijk ook een financieel risico. Voor dat risico kun je een verzekering afsluiten. Deze verzekert niet alleen de verplichte wettelijke uitkeringen, maar biedt vaak ook ondersteuning voor preventie en re-integratie.
Ledenvoordeel:

BNI-leden ontvangen een korting van 5% op de Werkgevers Uitstapverzekering.
Daarnaast zal korting (25% in 2021) vanuit de winstdeling worden verstrekt op de Werkgevers Uitstapverzekering.
Ben je al eigen risicodrager? Ook het oversluiten van jouw huidige verzekering is eenvoudig en zonder risico.
Meer weten over de WGA Uitstapverzekering?
Centraal Beheer
AON

 

WIA-verzekeringen
Kan jouw medewerker na 2 jaar ziekte nog steeds niet of minder aan het werk? Dan vraagt hij of zij een WIA-uitkering aan bij UWV. De loondoorbetalingsverplichting stopt voor de werkgever namelijk na 104 weken arbeidsongeschiktheid. WIA staat voor Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen. De wettelijke WIA-uitkering krijgt een arbeidsongeschikte medewerker van UWV. Als werkgever kun je voor jouw medewerker(s) een WIA-verzekering afsluiten. Een WIA-verzekering is een verzekering die zorgt voor een aanvulling op de wettelijke WIA-uitkering van jouw arbeidsongeschikte medewerker.
Met de WIA verzekering zorg je ervoor dat jouw medewerkers verzekerd zijn van een goede aanvulling op hun inkomsten. Bovendien ontvang je hiermee de ruimte om samen met jouw medewerker een passende oplossing te vinden.
Ledenvoordeel
BNI-leden ontvangen een branchekorting van 5% op de WIA verzekeringen bij Centraal Beheer.
Meer weten over de WIA-verzekeringen van Centraal Beheer en de WIA-bodemverzekering van AON?
Centraal Beheer
AON

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zelfstandigen
Als zelfstandig ondernemer krijg je in geval van arbeidsongeschiktheid meestal geen uitkering van de overheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Door ziekte of een ongeval verminderen de inkomsten of blijven zelfs geheel uit. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is daarom een belangrijke verzekering om te overwegen. Als je ziek wordt of een ongeval krijgt, ontvang je via jouw AOV een maandelijkse uitkering. Een AOV zorgt ervoor dat jij als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten.
Voor nieuwe klanten geldt een instroomkorting (35% in jaar 1, 20% in jaar 2, 10% in jaar 3).
Meer weten over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Centraal Beheer
AON

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Leden van bni ontvangen bij Centraal Beheer 25% korting op het basistarief van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze korting geldt voor bedrijven die binnen het MKB vallen. Voor meer informatie: 06-13114505 of marco.buitenhuis@achmea.nl

 

tijdschriften en boeken

 

AIT Magazine
BNI-leden ontvangen gratis het tijdschrift AIT. Zie ook: www.ait-online.de. AiT is een interieur- en architectuur tijdschrift,  het verschijnt 10x per jaar

 

De Architect  
Voor bni-leden geldt deze aanbieding:

De Architect Online – Jaarabonnement
Eerste maand gratis van € 71,40 voor  €  65,45
De Architect Totaal (Print + Online) –  Jaarabonnement
Eerste maand gratis van €  299,40  voor €  274,45

 

WOTH

Wonderful Things Magazine verschijnt vier keer per jaar en is een magazine met boordevol inspiratie, uitgebreide interviews met creatieven uit de ontwerp-, interieur- en architectuurwereld. Voor bni-leden is er 20% korting. Je betaalt € 37,- De inlogcode kan worden opgevraagt via secretariaat@bni.nl

 

Handboek Bouwbesluit
BNI-leden ontvangen 20% korting via deze website van Vakmedianet

Handboek Bouwbesluit 2012 editie 2017/2018
Verbeelding Bouwbesluit 2012 Algemeen Bouwkundig, 2018/2019
* Verbeelding Bouwbesluit 2012 Brandveiligheid, 2018/2019

* Verbeelding Bouwbesluit 2012 Bouwfysica editie 2018/2019
* Bouwbesluit 2012 Met toelichting en commentaren, editie 2018/2019

 

Eigen Huis & Interieur (update 2020 volgt)
The ultimate Dutch Design Magazine
Elke maand in Eigen Huis & Interieur: de mooiste huizen in binnen- én buitenland, het laatste nieuws over design, lifestyle en architectuur, portretten van (inter)nationale topontwerpers en aanstormend talent, aandacht voor kunst, bijzondere bestemmingen in EH&I-travel en unieke designdossiers.
Speciaal voor BNI-leden is er een exclusief aanbod. Vraag de kortingscode aan via secretariaat@bni.nl

 

Pi – Project en Interieur 
Pi verschijnt 6 keer per jaar. Een jaarabonnement kost normaal €77,96 . BNI-leden krijgen 40% korting en betalen dus € 46,78. Neem contact op met de abonnementenadministratie abonnementen@bdu.nl voor een abonnement.

 

Frame magazine
Frame is een toonaangevend mediamerk voor professionals op het gebied van interieurontwerp. Het magazine Frame verschijnt 6 keer per jaar. Speciaal voor bni-leden biedt Frame een jaarabonnement aan van € 99,00 voor € 79,-.
Let op: Alleen geldig voor nieuwe abonnementen en met een BNI ledennummer.
Neem contact op met secretariaat@bni.nl voor de speciale kortingscode.

 

Vakblad Mebest
BNI-leden ontvangen het vakblad Mebest. Het blad gaat over afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Het is een (gratis) uitgave van het Bedrijfschap Afbouw en verschijnt 6 keer per jaar. Mebest biedt nieuws en achtergrondinformatie over afbouw- en afwerkmogelijkheden en -producten.

 

Uitgeverij Lannoo
bni-leden ontvangen 10% korting en gratis verzending voor alle interieurboeken. Kijk hier om het aanbod te bekijken. Stuur een bericht naar secretariaat@bni.nl en je ontvangt de kortingscode.

administratie en boekhouding

 

juridische en financiële support

 

Check onze pagina juridisch voor meer informatie.

 

CC-Proof
Als lid van de bni krijg je korting op het abonnement van CC Proof, hiermee kun je een ongelimiteerd aantal werken vastleggen en versturen en gebruik maken van de CC Proof notice.
Het CC Proof abonnement kost normaalgesproken € 75,- p.j. exclusief BTW. Met de kortingscode van de bni ontvang je als nieuw bni-lid op het eerste jaar een korting van 50% = € 37,50. De jaren daarna heb je als bni lid recht op 15% korting per jaar. BNI-leden kunnen de kortingscode opvragen door een mail te sturen naar secretariaat@bni.nl o.v.v. ‘kortingscode cc-proof ‘. Lees hier verder.

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid