login leden

NOOK #2 Hard Reboot NL vertaling

Bij wijze van test is een NL vertaling beschikbaar van NOOK Hard Reboot. Wij publiceren deze nu als pdf op deze alleen voor leden beschikbare pagina. Neem het blad ter hand bij het lezen van deze pdf. Wij zijn altijd bereid u deze pdf per post te sturen. Mail info@bni.nl voor een verzoek.

 

 

Klik hier

 

NOOK is een uitgave in Nederland en België en mogelijk gemaakt door samenwerking tussen deze twee landen. Het blad is vanaf de start in 2018 altijd 2x per jaar Engelstalig en 2x Nederlandstalig geweest. Uiteindelijk is besloten voor consistentie en komt NOOK sinds 2021 alleen in het Engels uit. We focussen daardoor in proces en kosten op betere inhoudelijke kwaliteit met diepgaande content. Deze uniformiteit en consistentie helpt ons hierbij en is ook relevant in het Hoger Onderwijs; 5 van de 6 Engelstalige masteropleidingen in ons vakgebied zijn Engelstalig.

 

De extra tijd en kosten die gemaakt zouden moeten worden voor Nederlandse DTP en extra pagina’s in drukwerk of een extra Nederlandse oplage zijn momenteel niet haalbaar gezien de oplage voor onze vereniging.

 

 

 

 

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid