login leden
nieuws  05-02-2024 

Yvonne Rhebergen stelt zich voor

Yvonne Rhebergen

 

Yvonne Rhebergen ontwerpt persoonlijke leefruimtes en zakelijke interieurs. Specifieke wensen en identiteit van de opdrachtgevers worden vertaald naar een eigentijds en tijdloos interieurontwerp waarin de verbinding tussen mens, functie en ruimte centraal staat. Ze speelt met lijnen en vormen, neemt de ruis weg en verbindt binnen met buiten om zo tot een kloppend ontwerp te komen. Uiteraard met respect voor de bestaande elementen, behoud van het karakter van het pand en de wensen van de opdrachtgever als uitgangspunt.

 

Met ruime ervaring op het gebied van woonboerderijen en karakteristieke panden houdt Yvonne zich bezig met alle fases van een project, van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

 

Na ruim 11 jaar voor een ontwerpbureau te hebben gewerkt richtte ze haar eind 2017 haar eigen bedrijf op vanuit de wens om zich verder te ontwikkelen en met volledige focus op eigen projecten en ontwikkeling. Sindsdien heeft Yvonne verschillende mensen mogen ontmoeten die verlangden naar rust en eenheid in hun woning of commerciële ruimte; precies datgene waar ze zich in haar ontwerpen op richt. Door goed te luisteren naar hun verhalen, het architectuur respectvol te behandelen en op het juiste moment te verrassen – vaak met kleinste details – creëert ze een prettige omgeving. Deze ruimtes kenmerken zich door een subtiele mate van speelsheid en drama niet ontbreekt en tegelijkertijd alles draait om de essentie. Haar kracht zit hem in de eenvoud.

 

Woonboerderij Achterhoek

Herstructurering woonboerderij

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid