login leden
nieuws  19-02-2024 

Partner Villeroy & Boch stelt zich voor

 

Villeroy & Boch en Engers bij V&B Fliesen GmbH

Ontdek innovatieve interieurdesigns met keramische tegeloplossingen

 

V&B Fliesen GmbH is onderdeel van de internationale Eczacıbaşı Group, is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van hoogwaardige wand- en vloertegels. Het merk toont een sterke innovatiekracht door gebruik te maken van digitale technologieën die het totale proces van ontwikkeling, productie tot logistiek ondersteunen. “Met een grote focus op duurzaamheid zetten wij ons in voor een zorgvuldig gebruik van hulpbronnen door het gebruik van milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Niet voor niets zijn al onze producten EPD-gecertificeerd”

 

Geworteld in Europees Cultureel Erfgoed

 

Met tegels van Villeroy & Boch bieden wij een merk aan dat al eeuwenlang het Europese culturele erfgoed vormgeeft en vandaag de dag nog steeds staat voor een duurzaam stijlvolle sfeer. Villeroy & Boch-tegels staan traditioneel dicht bij de markt en kennen de behoeften van een breed scala aan doelgroepen. De beste voorwaarden voor het ontwikkelen van eigentijdse tegelcollecties die bij de tijd passen.

 

Building the future together

 

Partners in de retail en architectuur kunnen vertrouwen op hoogwaardige productoplossingen waarmee duurzaam leefbare ruimtes kunnen worden gecreëerd die vandaag en in de toekomst indrukwekkend zijn. Uit hoogwaardige materialen ontstaan doordachte premiumseries voor badkamer, wonen, architectuur en buitenruimtes. Stijlbepaling en ruimtelijke cultuur die past bij elke individuele sfeer – zowel in particuliere woningen als in openbare gebouwen, leisure en horeca.

Daag ons uit; ons team staat voor jullie klaar om samen iets moois te maken. Ons motto is niet voor niets: Building the future together.

 

Assortiment

 

Bekijk hier de nieuwste collectie: brochure Villeroy & Boch

 

 

 

Nieuwigheden Villeroy & Boch

 

Voor contact gegevens, klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid