login leden
nieuws  04-12-2019 

Vacature interieurvormgever / interieurarchitect bij Dedato

Ter versterking van het ontwerpersteam is Dedato op zoek naar een creatief talent dat voor commerciële en particuliere klanten strategische, innovatieve interieurs ontwerpt.

 

Kern van de functie:

Op basis van de wensen van de opdrachtgever werk je aan de conceptuele, technische en praktische implementatie van het ontwerp. Omdat wij werken voor zowel particuliere als commerciële klanten kan het gaan om de inrichting van een woonhuis, kantoorinrichting van een bedrijfspand of het ontwerpen van een nieuwe winkelformule voor een retailer. Wel werk je voornamelijk op opdrachten van commerciële klanten.

 

 

 

Wat we vragen:

Je bent heel goed in staat om de wens van de klant te vertalen in een aansprekend creatief ontwerp. Met jouw technische kennis en gevoel voor esthetiek zorg je ervoor dat het ontwerp in de praktijk ook goed te realiseren is. Omdat onze interieurarchitecten zelf verantwoordelijk zijn voor de goede afronding van het project ben je van het begin tot het einde persoonlijk betrokken en aanspreekpunt voor de klant. Om te komen tot innovatieve oplossingen ben je op de hoogte van de laatste trends in architectuur en design en volg je de (technologische) ontwikkelingen op de voet.

 

Vaardigheden en ervaring

·       Bachelor of Masterdiploma interieurontwerper en/of (interieur)architect

·       Minimaal 5 jaar ervaring als interieurontwerper/architect

·       Ervaring -en voorliefde voor- retail en winkelomgevingen

·       Goede bouwkundige / technische kennis

·       Ervaring met render / 3D-presentatiemethoden is een pré

·       Ontwerp- en tekenervaring met Autocad, Photoshop en Indesign

·       Proactief, flexibel en stressbestendig

·       Uitstekende communicatieve vaardigheden

 

Wie we zijn:

We zijn een strategisch ontwerpbureau gevestigd in de Amsterdamse Houthavens. Voor onze klanten realiseren we uiteenlopende opdrachten. We bedenken onder andere nieuwe winkelconcepten die aansluiten bij de hedendaagse behoeften van de consument, ontwikkelen nieuwe huisstijlen, reclamecampagnes en activaties, en ontwerpen naast productverpakkingen ook complete magazines en innovatieve beursstands. Bij Dedato vind je alles onder één dak. Wel zo handig.

 

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe interieurvormgever/interieurarchitect? Mail dan je CV met motivatie naar t.boon@dedato.com. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Tanja Boon via 020-6266233.

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid