login leden
nieuws  10-01-2023 

Update Stimuleringsfonds januari 2023

Met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie heeft bni wederom alle voor ons vakgebied relevante oproepen en regelingen doorgenomen. Volg de site van het Stimuleringsfonds. Begin februari publiceren wij een volledige update met relevantie voor ons vakgebied. Let op medio januari tref je er ook de Open Oproep Residency Van Doesburghuis en eind januari de Open Oproep Residency Arita, Japan.

 

Regeling internationalisering ontwerpsector

 

Voor projecten op het gebied van vormgeving, architectuur, digitale cultuur en de cross-overs daartussen die zijn gericht op onderzoek en samenwerking in een internationale context en waarvan de activiteiten hoofdzakelijk in het buitenland plaatsvinden. Sluit 14 februari 2023.

meer

 

 

Open Oproep Resilient Communities / Inclusive Cities / Just Societies

 

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie roept ontwerpers, makers, collectieven, platforms en culturele organisaties gevestigd in Nederland op om uiterlijk 23 januari 2023 een projectplan in te dienen dat ontwerp inzet voor meer veerkrachtige gemeenschappen, inclusieve steden en rechtvaardigde samenlevingen in Benin, Burundi, Ethiopië, Egypte, Ivoorkust, Ghana, Kenia, Marokko, Mozambique, Oeganda, Senegal, Tunesië en Zuid-Afrika. In het projectvoorstel moet blijk geven van een gelijkwaardige samenwerking met lokale partner(s), uitwisseling en een duidelijke positionering ten opzichte van de thematiek van deze oproep.
meer

 

 

Regeling Talentontwikkeling

 

Ontwerpers en makers, die maximaal vier jaar werkervaring hebben opgedaan op het gebied van vormgeving, architectuur of digitale cultuur, kunnen van 1 december 2022 tot en met 31 januari 2023 een beurs aanvragen bij de Regeling Talentontwikkeling. De regeling staat open voor zowel ontwerpers en makers die zijn afgestudeerd aan een relevante ontwerpopleiding, als ontwerpers en makers die zich in de praktijk professioneel hebben ontwikkeld, zonder een ontwerpopleiding te hebben afgerond.
meer

 

 

Regeling festivals en publiekspresentaties

 

Voor festivals en uitzonderlijke presentaties die bijdragen aan een groter publieksbereik en de interesse voor vormgeving, architectuur en digitale cultuur vergroten en verdiepen.
sluitingsdatum: 22 februari 2023.

meer

 

Sluitingsdata Stimuleringsfonds 2023

De deadlines van 2023 zijn bekend. De Regelingen Vormgeving, Architectuur en Digitale cultuur hebben in 2023 ieder vier rondes. De Regeling Experiment heeft een tijdvak in het voorjaar en het najaar. De Regeling Talentontwikkeling en de Regeling 1- en 2-jarig activiteitenprogramma’s hebben maar één ronde, met resp. deadline 31 januari en 27 september. De Regeling Festivals en publiekspresentaties en de Regeling Internationalisering ontwerpsector hebben twee rondes en zijn deze week geopend voor aanvragen!

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid