login leden
nieuws  10-05-2023 

Update Stimuleringsfonds mei 2023

Naast de reguliere openstaande regelingen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, te vinden op de subsidiepagina, staan de volgende oproepen per mei 2023 open:

 

Open Oproep Presentaties buitenland

 

De Open Oproep Presentaties buitenland van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie staat open voor buitenlandse presentaties van het werk van Nederlandse ontwerpers, architecten en makers. Denk aan (overzichts)tentoonstellingen, uitvoeringen of performances. Presentaties moeten plaatsvinden in een van de in de open oproep genoemde landen. Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend. De oproep staat open tot en met 15 mei 2023, maar sluit eerder als het budget voor die datum op is. Eventueel later ingediende voorstellen worden niet meer in behandeling genomen.

 

Vouchers Internationaal

 

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie heeft een nieuwe regeling geopend: Vouchers Internationaal. Ben je een ontwerper, maker of architect, in Nederland gevestigd, en heb je een uitnodiging van een buitenlandse partij voor bijvoorbeeld een presentatie, lezing of workshop die bijdraagt aan het versterken van de internationale praktijk, ervaring en uitwisseling? Dan kan je een Voucher Internationaal aanvragen. Een voucher is voor projecten binnen Europa max € 1.500 en buiten Europa max € 2.500. Om een aanvraag te kunnen doen moet je in de afgelopen vijf jaar een aanvraag hebben ingediend die positief is beoordeeld door het fonds.

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid