login leden
nieuws  23-04-2024 

Extra update Stimuleringsfonds april/mei 2024

Naast de reguliere openstaande regelingen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, te vinden op de subsidiepagina, heeft het fonds de volgende oproepen open staan.

 

De deadlines voor april en mei:

Komende weken sluiten onder meer de volgende regelingen en oproepen:

22 april: Open Oproep Fresh perspectives

30 april: Open Oproep Residency Think Tanger

14 mei: Open Call Building Beyond #4

tussen 2 en 24 mei: Open Oproep Residency buitenland

 

 

 

Open Oproep Fresh perspectives

 

De Open Oproep Fresh perspectives staat weer open tot en met maandag 22 april 2024! Hiermee ondersteunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie makers in het ontwikkelen van nieuwe perspectieven op sociale, culturele, politieke en economische vraagstukken. Het fonds stimuleert daarbij sectoroverstijgende samenwerkingen waarin makers, ontwerpers en architecten samen met andere organisaties tot nieuwe en verrassende benaderingen kunnen komen. De procedure bestaat uit twee fasen, één voor het vooronderzoek en/of experiment en één voor het vervolg daarvan. Lees hier of jouw project in aanmerking komt.

 

 

 

Open Oproep Residency Think Tanger

 

In het najaar van 2024 en in het voorjaar/de zomer van 2025 biedt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie twee residency-perioden aan bij het multidisciplinaire, culturele platform Think Tanger in Tanger, Marokko. De werkperioden van twee maanden bieden ontwerpers de kans om onderzoek te verrichten en nieuw werk te creëren met een focus op vormgeving, urbanisme en de dynamiek tussen sociale en ruimtelijke aspecten. Ontwerpers, architecten, spatial practitioners of makers kunnen tot uiterlijk dinsdag 30 april 2024 een voorstel bij het Stimuleringsfonds indienen.

 

Open Call Building Beyond #4

The Creative Industries Fund NL and The Prince Claus Fund jointly organize the programme Building Beyond for the fourth and last time. We invite experienced artists, cultural practitioners, and creatives from the African continent to define the future of public space and community on the growing African continent by activating the imagined possibilities of their local context. The deadline for the submission of applications is 14 May 2024.

 

Open Oproep Residency buitenland
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie roept makers, ontwerpers en beschouwers uit de creatieve industrie op om een voorstel in te dienen gericht op een residency in het buitenland. Ben jij gevestigd in het Koninkrijk der Nederlanden en wil je een werkperiode doorbrengen in een buitenlandse residency? Met een residency kun je internationale contacten opdoen, werkterreinen verkennen en netwerken uitbreiden en opbouwen. De nadruk ligt op uitwisseling en wederkerigheid; het gekozen thema of onderwerp moet relevant zijn voor de residency-plek of de organisatie die de residency mogelijk maakt. Een voorstel indienen kan tussen 2 mei 2024 en 24 juni 2024. Deze oproep verschijnt hier vanaf 2 mei.

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid