login leden
nieuws  16-05-2024 

Extra printserie 100-jarig Rietveld Schröderhuis

17 mei 2024

 

Onderstaande limited edition Rietveld Schröder Huis prints waren binnen een paar dagen uitverkocht! In opdracht van het Centraal Museum is nu een NIEUWE gelimiteerde print serie ontworpen.

 

100 NIEUWE UNIEKE PRINTS!

Er is slechts 1 unieke print van elke print. De prints zijn vanaf nu verkrijgbaar -> exclusief in het Rietveld Schröderhuis in Utrecht.

 

1 maart 2024

 

Studio Kars + Boom lanceert een unieke serie van 100 prints ter ere van het 100-jarig bestaan van het Rietveld Schröderhuis in Utrecht. Deze collectie, ontworpen als een eerbetoon aan het baanbrekende architecturale werk van Gerrit Rietveld, biedt een geabstraheerde weergave van de huisdetails. Elke print, digitaal gedrukt en voorzien van een handgeschreven signatuur en preegstempel, vertegenwoordigt een poëtische interpretatie van een wandeling door dit iconische gebouw. Volgens Kevin Kars van Studio Kars + Boom, weerspiegelt de serie de visie van Rietveld dat kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen, een principe dat de studio sterk ondersteunt. Met deze prints hoopt de studio liefhebbers de kans te bieden om een stukje erfgoed in huis te halen.

 

De serie is te koop is in het Rietveld Schröderhuis.

 

Voor alle info: karsenboom.com

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid