login leden
nieuws  11-10-2021 

Titel voor Nieky Verhoeven

 

 

Nadat ik 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Interior design en styling, wist ik meteen dat ik me verder wilde specialiseren in het vak interieurarchitectuur en ben ik de master interieurarchitectuur aan de HKU begonnen. Deze master heb ik in 2017 succesvol afgerond.

 

Na het behalen van mijn master heb ik eerst een paar jaar werkervaring opgedaan bij de Bijenkorf als store designer en bij Thomas Architecten. Na ongeveer 3 jaar ben ik gestart met de BEP. Ik heb nooit getwijfeld om dit traject te volgen, omdat ik graag mijn formele titel wilde behalen en ik overtuigd ben dat dit soort trajecten een meerwaarde leveren aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Tijdens mijn BEP traject was ik werkzaam bij Thomas Architecten. Thomas Architecten is een snel groeiend bedrijf en door de interne openheid binnen het bedrijf zorgt het ervoor dat je als medewerker veel meekrijgt van de werkzaamheden. Daarnaast kreeg ik ook de ruimte die ik nodig had mijn BEP traject.

 

In het begin van mijn beroepservaringsperiode had ik moeite met de eindtermen in mijn logboek. Ik merkte al snel dat ik de eindtermen aan het afvinken was en dat het traject meer begon te voelen als een moetje. Samen met mijn mentor (Ike Graven) die overigens niet werkzaam was bij Thomas Architecten, wees me erop om het traject anders te benaderen en de eindtermen meer te gaan zien als leidraad. Door deze aanpak zag ik steeds meer in dat het BEP-traject een mooie reflectie is op je werk. Door de BEP werd ik steeds bewuster van mijn werkzaamheden en waar ik de toekomst naar toe wil. De BEP heeft me meer inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en valkuilen.

 

Ik ben trots dat ik de BEP heb afgerond en door de werkervaring aan de voorzijde heb ik het traject binnen een jaar afgerond. Ik ben dankbaar en blij dat ik het traject heb gevolgd en heb veel steun en inzichten gekregen van mijn mentor. Door de BEP ben ik gegroeid op zowel persoonlijk als werkgebied.

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid