login leden
nieuws  09-03-2024 

Terugblik workshop Material District

Terugblik op de succesvolle Materializing Circularity workshop op woensdagmiddag 13 maart op Material District met een overweldigende opkomst. Dank aan Marije Remigius & team en Marieke van den Heuvel voor het delen van jullie kennis, inzichten en energie. Weer een mooie noodzakelijke stap voorwaarts met enthousiasme en bereidheid van iedereen om te leren en samen te werken 💪🙏🏻

 

video
play-sharp-fill

 

Linkedin quote:  Gisteren was collega Bernard Uiling op MaterialDistrict waar hij meerdere zeer interessante presentaties over circulair ontwerpen heeft bijgewoond van onze Gaudi-partner BNI Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten.  Bernard: “Interieur architecten timmeren hard aan de weg naar een circulaire branche! Fijn om geïnspireerd te worden door sprekers als Marieke van den Heuvel en Marije Remigius met interessante praktijkvoorbeelden en nieuwe ontwikkelingen!”

 

Tip 13 maart 2024:

 

Neem in de Week van de CE deel aan deze workshop van Inter Matter, Volume en Nieuwe Institituut bij Fiction Factory.

 

 

Bestel de NOT-SO-EASY Guide!

 

De NOT-SO-EASY Guide to Circulair Interior Design bestelt u hier. Let op: leden BNI gebruiken de code uit de BNI-ledenmail van 6 maart voor korting!

 

 

 

Het Inter Matter-team heeft de classificatietool ontwikkeld op basis van wetenschappelijke en open-source gegevens van het Idemat-platform dat is ontwikkeld door de TU-Delft. Lees verder op de website of boek een workshop.

 

 

foto’s: @inigo_puerta_studio en bni

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid