login leden
nieuws  09-02-2022 

Stichting Insert en bni starten partnerschap voor circulair ontwerp

bni en Stichting Insert hebben op 8 februari een samenwerkingsovereenkomst getekend. Samen gaan ze elkaar versterken op het gebied van praktische ontwerpkracht als het gaat om circulair bouwen met een focus op interieurarchitectuur.

 

Creativiteit en leren van elkaar, is nodig om de kennisketen voor circulair ontwerp te laten groeien en vooral sterker te maken. Het buiten de gebaande paden kijken, maar ook werkelijk stappen zetten heeft pioniers nodig. “Met dit partnerschap zetten wij gezamenlijk in op deze pioniersrol en zoeken wij duidelijk de samenwerking op met verschillende disciplines in de brede bouwketen”, zegt Taco Hylkema van bni.

 

Tijdens de inspiratiesessie “Circulair interieurontwerp: hoe dan?”, die via een livestream tijdens de Week van de Circulaire Economie werd uitgezonden, hebben bni voorzitters Taco Hylkema en Jaap Molenaar samen met programmamanager circulair Peter Kreukniet van Stichting Insert hun handtekening gezet onder deze samenwerkingsovereenkomst. Een belangrijke stap, waarmee wij gezamenlijk circulariteit hoog op de agenda zetten.

 

Programmamanager van Insert Peter Kreukniet is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Wij zijn trots en blij met deze nieuwe samenwerking en wij verheugen ons op de projecten die wij gezamenlijk gaan oppakken.”

 

Met BNI als Gaudí van Insert onderstrepen wij de samenwerking en verwelkomen een innovatieve partner in ons netwerk. Gaudí’s zijn strategische partners van Insert en dragen bij aan onze circulaire doelstellingen. We noemen deze partners Gaudí, naar de beroemde architect uit de twintigste eeuw. Hij had durf om te veranderen, nam initiatief en was pionier. Op deze manier willen wij ook samenwerken met bni.

 

Lees verder onder de foto’s en kijk een deel van de opname terug!

 

Roger Haan, Evaline Kruyssen, Peter Kreukniet, Taco Hylkema, Jaap Molenaar

 

 


Interieurarchitect Suzanne Bakkenist in gesprek met interieurarchitect Roger Haan tijdens de live

streaming Circulair Interieurontwerp. Hoe dan?” op dinsdag 8 februari jl.

 

Midden: Bram Willems – markcom Stichting Insert

 

 

Terugblik Circulair – Interieurontwerp – Hoe dan?

 

De goede voorbereiding ten spijt was er toch een kleine technische storing. Ook daarom vind je de Q&A van vragen en een deel van de opname hier terug. 

 

Save the date -> Material District Utrecht: 6 april van 14.00 – 15.30 uur

 

Voor een vervolg op deze sessie hopen we je dan te zien, meer info over inhoud en programma volgt.

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid