login leden
nieuws  13-12-2023 

Stefan van Ravenhorst stelt zich voor

 

Bni-lid interieurarchitect Stefan van Ravenhorst vormt samen met zijn broer Mark het ontwerpbureau RAVEN interieur | architectuur | projecten. RAVEN is een jong en modern ontwerpbureau dat zich richt op high-end interieurarchitectuur. Wij vroegen Stefan, alweer enige tijd lid, zich alsnog voor te stellen.

 

“Onze unieke projecten kenmerken zich door het verhaal van onze klant te vertalen in een persoonlijk ontwerp. Een ruimte weerspiegelt namelijk niet alléén wie je bent, maar ook wie je wilt worden. Het is een plek met een visie, die tot leven komt door perfecte details. Deze visie gaat verder dan de standaard renovatie en verbouwing. Wij willen de toekomst vangen in een buitengewoon design, met persoonlijke elementen die uit het leven zijn gegrepen. Bij RAVEN begrijpen we dat een ruimte niet alleen een plek is, maar een verlengstuk van je identiteit.

 

RAVEN vervult het gebrek aan totale ontzorging in de branche. Bij RAVEN gaan ontwerp en realisatie namelijk hand in hand. Het ontwerpbureau werd geboren uit de behoefte om mensen te bevrijden van de stress van renovatie en verbouwen. RAVEN onderscheidt zich door ook na de ontwerpfase totale controle te houden over de uitvoering van een verbouw en interieurproject.

 

Bij RAVEN nemen wij de belangen van de opdrachtgever tijdelijk over, zodat zij zich kunnen blijven focussen op de dagelijkse kost. Wij begrijpen dat interieur meer is dan bouwen, het is het vangen van emotie en het vieren van succes. Onze toewijding gaat dan ook verder dan het ontwerp; het omvat elke stap, elk detail tot aan het eindresultaat. Geen misverstanden, geen last van niet kloppende details of ondermaatse afwerkingen. Samen met ons rijke netwerk van experts zorgen wij voor een gestroomlijnde uitvoering en volledige controle. Wij weten dat esthetiek verder gaat dan het papier, het is een beleving”.

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid