login leden
nieuws  17-11-2020 

Start 2021 met Grip op ondernemerschap!

“Ries bedankt natuurlijk voor de inspirerende cursus. Naast de “leerstof’’ hoorde ik iedere keer wel een opmerking die me op een positieve manier raakte en die me verder helpt. Ook mijn collega-cursisten bedankt. Leuk om jullie te hebben leren kennen, gelukkig de meesten ook live, toch nog net wat leuker dan online. Ik heb veel geleerd van jullie vragen en van het inkijkje in jullie bureaus en van hoe jullie het aanpakken. En van jullie mooie projecten als die tussendoor eens in beeld kwamen. “
 
“Veel dank voor de inspirerende workshops! Ik heb er veel aan gehad en van geleerd – sommige dingen ga ik daardoor echt anders aanpakken in de toekomst 🙂 ik vond het ook heel fijn om wat verhalen en ervaringen van anderen te horen. Ik ben dus erg blij dat ik heb meegedaan”

 

Als creatieve professional of klein bureau kun je je op zeker moment niet meer afsluiten voor de zakelijke kant van je onderneming. Klanten komen niet meer zo makkelijk over de drempel, het bulkt van de concurrenten óf je hebt het elke dag juist te druk met opdrachtgevers, het aansturen van medewerkers en het uitvoeren van projecten. Met deze workshopreeks van 6 dagdelen tussen 7 januari en 31 maart, voor zelfstandige professionals en kleinere (interieur)architecten-, ontwerp- en ingenieursbureaus, kun je 2021 goed starten. Je krijg direct toepasbare kennis en een handig werksjabloon waarmee je op een praktische en concrete manier met elk onderwerp aan de slag kunt. Onderwerpen zijn focus, positioneren, communiceren, acquireren, klantbeheer, geld en jouw plan. Lees hier meer en meld je aan. Wellicht zelfs met cofinanciering via Werktuig PPO.

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid