login leden
nieuws  11-05-2021 

Sheryl Leysner stelt zich voor

foto: Peter Tijhuis

 

Sheryl Leysner heeft haar eigen bureau opgericht in april 2011 na ruim 11 jaar voor 3 verschillende ontwerp- en projectmanagement bureaus te hebben gewerkt. Vanuit haar professionele achtergrond is zij gewend om in teamverband samen te werken en naast het maken van mooie en functionele ontwerpen ook zorg te dragen voor planning en budget. Sheryl is zelf het eerste aanspreekpunt van haar bureau maar zij wordt ondersteund door 5 medewerkers en wanneer nodig kan de capaciteit worden uitgebreid met vaste partners waar zij regelmatig mee samenwerkt.

 

Sheryl Leysner heeft ruime ervaring op het gebied van hospitality, kantoren, gezondheidszorg, retail en particuliere woonhuizen. Creativiteit, positieve energie, duurzaamheid, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en een pragmatische aanpak en zijn de kernwaarden waar sherylleysner interior architecture & project management voor staat. Een interieur kan worden vergeleken met een maatpak. Een gevoel van warmte en gastvrijheid overbrengen aan de gebruikers en bezoekers van ruimtes is een van de belangrijkste doelen van Sheryl Leysner.

 

Eén van unique selling points is Ruwe Bolster Sustainable lamps & funiture, Leysner’s eigen label voor custom made design lampen en meubels waarbij hergebruik (upcycling) van bestaande materialen en story telling centraal staan. Het zijn echte eyecatchers waar ze in de loop der jaren veel succes mee heeft behaald. Soms wordt zij ook door andere interieurarchitecten of opdrachtgevers gevraagd om alleen de sfeerverlichting te ontwerpen wanneer een interieur wat af is toch nog iets mist.

 

 

www.sherylleysner.com
www.ruwebolster.nu

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid