login leden
nieuws  24-04-2024 

Rapid Select van Shaw Contract in neutrale tinten

Shaw Contract kondigt trots de introductie aan van vijf speciaal geselecteerde neutrale tinten in de beproefde Rapid Select-collectie. Rapid Select is gekend als de beste keuze voor vloerbekleding voor professionals die op zoek zijn naar een snelle doorlooptijd, zonder concessies te doen op het vlak van kwaliteit, prestaties of design. De toevoeging van deze warmere en lichtere neutrale tinten vergroot de veelzijdigheid van de bestaande Graph-, Nook- en Roam-stijlen. Hierdoor worden de creatieve mogelijkheden voor commerciële interieurs en onderwijsinstellingen uitgebreid.

 

Rapid Select, style Roam, kleuren Mountain & Cotswold   Style Graph, kleur Sandstone

 

Uitgebreid kleurenpalet voor nog meer creativiteit

De vernieuwing van de collectie introduceert een nieuwe dynamiek in het kleurenspectrum van de diverse stijlen. Graph en Nook beschikken nu over 13 kleurstellingen, terwijl Roam er 8 heeft. Deze uitbreiding biedt professionals een nog groter scala aan opties om elke commerciële ruimte aan te passen aan hun veeleisende normen.

 

Engagement voor koolstofneutraliteit en lage koolstofopname

De Rapid Select-collectie is nu koolstofneutraal en werd geoptimaliseerd voor een lage koolstofuitstoot. Dit gebeurt door gebruik te maken van Shaw Contracts EcoSolution Q100™ vezel. EcoSolution Q100™ is een hoogwaardige nylonvezel gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ditdraagt bij aan het verlagen van het aardeopwarmingspotentieel (Global Warming Potential of GWP) van Shaw Contract-producten. Rapid Select wordt geproduceerd in een CO2-neutrale fabriek in Schotland en onderstreept het streven van Shaw Contract naar duurzaamheid.

 

Het bevorderen van materiële gezondheid en welzijn

Rapid Select is verkrijgbaar met TaskWorx® en ComfortWorx® backings. De collectie ondersteunt niet alleen koolstofneutraliteit, maar geeft ook prioriteit aan recyclebaarheid en materiaalgezondheid. ComfortWorx® is ontworpen voor akoestisch comfort en comfort onder de voeten, reduceert contactgeluiden met 50% en verbetert de geluidsabsorptie met 65%, vergeleken met standaard tapijttegels en harde oppervlakken. Hierbij is elke vierkante meter gemaakt van 67

PET (Polyethyleen Tereftalaat) plastic flessen. De collectie is samengesteld in lijn met het engagement van Shaw Contract op het gebied van transparantie en zorg voor het milieu. Ze gaat gepaard met een milieuproductverklaring (Environmental Product Declaration of EPD) en beschikt over de Cradle-to-Cradle® – en Indoor Air Comfort Gold®-certificeringen voor lage VOS-emissies.

 

De nieuwe toevoegingen aan de Rapid Select-collectie zijn ontworpen om creativiteit te inspireren, materiaalgezondheid te ondersteunen en commerciële projecten nieuw leven in te blazen. De collectie wordt geleverd met 15 jaar garantie en is ook opgenomen in het Shaw Contract In-Stock UK programma. Dit betekent dat klanten kunnen kiezen uit een speciaal samengestelde selectie vloerbekleding van hoge kwaliteit, die na ontvangst van de bevestiging binnen 24 uur wordt verzonden*. *Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.

 

De Rapid Select-collectie is momenteel te zien in de showroom van Shaw Contract, Vaartweg 10 in Oosterhout.

 

Rapid Select, style Nook in Gravel, en style Roam in Cobblestone

 

Shaw contract is een partner van BNI. Meer info op onze partnerpagina.

 

[branded article]

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid