login leden
nieuws  07-02-2022 

Recycling: NOOK Circulair

De Week van de Circulaire Economie is gestart. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de 7e keer. Er is een programma met keuze uit 268 items. Wij beginnen de week van de circulaire economie door NOOK maart 2021 – thema circulair – nu digitaal aan te bieden.

 

Veel geïnterviewden voor dit nummer zijn ook deze week actief in een van de sessies van de Week van de Duurzame economie.

 

In deze NOOK: Interview Sybren Bosch (Copper 8) ‘Durf kritisch te zijn’, Circulair ontwerpen. Denken in scenario’s (Stijn Brancart Vlaams Instituut voor Bio Ecologisch bouwen), Odette Ex; ‘Circulair ontwerpen is de imperfectie omarmen’, Jeannette Levels-Vermeer (LBP|SIGHT), ‘Circulair ondernemen. Circulariteit als onderscheidende signatuur’, ‘De kracht van eenvoud’ (Fortuna Vlieland project), project Ivo van den Thillart (Buro Kade) ‘Bij Weener XL zijn alle ruimtes even belangrijk’, The Exploded View; ‘Goed voor het milieu, gezond en mooi’, Project Teun Zwets ‘Ontwerpen met afvalmateriaal’, Parel voor het Vondelpark (Door Architecten), ‘Duurzame vloeren, tot op de laatste draad hergebruikt’ (interview met Donkersloot), Project  Kunstencentrum nOna (dmvA) ‘Circulair op meerdere niveaus’ en tot slot de stelling Moet de interieurarchitect de opdrachtgever opvoeden?

LEES NOOK CIRCULAIR HIER

 

Veel circulair leesplezier!

 

Inmiddels is NOOK vernieuwd. Het lezen van dit nummer is zeker nog de moeite waard. NEEM HIER EEN ABONNEMENT OP NOOK

 


Nb) meld je vandaag nog aan voor de bni & Stichting Insert live online tour van een uur morgen! Circulair Interieurontwerp. Hoe dan? Zie agenda op onze site of op Week van de CE.

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid