login leden
nieuws  01-10-2023 

Practice what you preach: transformatie Rockfon kantoor

 

 

In april 2023 onthulde Rockfon zijn vernieuwde kantoor in Roermond. Dit kantoor is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar legt ook de nadruk op uitstekende akoestiek, innovatief design, functionaliteit en een doordacht kleurgebruik. De beslissing om deze veranderingen door te voeren kwam voort uit waardevolle feedback van medewerkers, die in eerdere ruimtes last hadden van geluidsoverlast en het ontbreken van geschikte concentratieplekken.

 

Om tot een ideaal kantoorontwerp te komen, initieerde Rockfon cocreatiesessies. Tijdens deze sessies konden medewerkers hun wensen en behoeften delen. Hieruit bleek een sterke behoefte aan flexibele werkplekken die zowel geconcentreerd werken als samenwerking ondersteunen. De vernieuwde inrichting weerspiegelt ook de designproducten waar het team van Rockfon aan werkt, waarmee het bedrijf zijn eigen productinnovaties in de praktijk brengt.

 

Wil je meer weten over het gehele proces en de achterliggende gedachte van dit ontwerp? Mail dan naar info@rockfon.nl om een afspraak voor een bezoek aan het kantoor in te plannen.

 

De volledige case lees je hier.

 

 

[Rockfon is partner van bni]

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid