login leden
nieuws  07-02-2020 

Partnernieuws

Het partnership van de bni is een interactief lidmaatschap. Samen met de leden wordt de passie voor het vak interieurarchitectuur gedeeld door kennisdeling en informatieoverdracht.  Wij verwelkomen VOLA en Donkersloot Tapijt als nieuwe partners die het vak en bni ondersteunen.

 

VOLA

 

Al sinds 1968 is VOLA één van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van kranen en staat het Deense merk bekend om de minimalistische tijdloze vormgeving en bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. VOLA biedt naast het unieke design, ook een complete service aan de klant gedurende de installatie en het gebruik ervan. De gehele productie vindt plaats in de eigen fabriek in Denemarken, wat de hoge kwaliteit waarborgt en nieuwe onderdelen zijn tot in lengte van dagen na te bestellen. Het zorgt ervoor dat gebruikers zelfs na vele jaren nog met plezier gebruik maken van hun VOLA items. Duurzaamheid is op dit moment een elementaire term bij elk product en productieproces; bij VOLA is dit al jaren de standaard. In het productieproces wordt bijna 100% van het restmateriaal gerecycled en door middel van de toepassing van doorstroombegrenzers kan er met de kranen water worden bespaard. Naast in de standaardkleuren zoals onder andere chroom, matzwart en geborsteld RVS, wordt de gehele collectie geleverd in prachtige metaalkleuren zoals gunmetal, koper en geborsteld goud. De pure vormen die perfect met elkaar in evenwicht zijn, passen in de gewenste kleuruitvoering in iedere designstijl en maken van iedere badkamer een unieke en persoonlijke wellness ruimte.

 

Kijktip: de serie VOLA on Design zijn korte films gericht op architectuur en design. Inmiddels verschenen: A sustained history – McLaren.Excell,  Wellness and wellbeing – Ilse Crawford, A great Danish designer – Jørn Utzon, Danish design and the future, Norm Architects.

 

 

DONKERSLOOT TAPIJT

 

Donkersloot kijkt constant naar de wereld om zich heen en haalt inspiratie uit fashion, design en architectuur, uit maatschappelijke en technologische ontwikkelingen, maar ook uit het alledaagse. Het merk blinkt uit met tegeltapijt, breed tapijt en karpetten. Geloof in vernieuwing en creativiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal. Donkersloot wil een inspiratiebron en aanjager zijn die anderen aanzet tot innovatie. Circulair tapijt in de professionele omgeving, zo ziet Donkersloot de toekomst. Deze vernieuwing wil het merk op gang brengen door de interieurarchitect te inspireren.

 

Vooral een interieurarchitect die wil opvallen met een ambitieuze en eigentijdse visie op architectuur en het verschil wil maken met zijn/haar ontwerpen. Donkersloot wil graag tijdens het ontwerpproces met je aan tafel zitten om je te inspireren met hun vakmanschap en creativiteit. Samen ideeën vertalen naar een verrassend onderscheidend professioneel interieur, waarvan textiele vloerbedekking een wezenlijk onderdeel is. Donkersloot weet precies wat er mogelijk is en hoe ze hun producten kunnen inzetten om het gewenste beeld te creëren.

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid