login leden
nieuws  22-03-2022 

Partnernieuws Rockfon

 

 

Rockfon heeft zich aangesloten als partner bij bni. Rockfon biedt akoestische oplossingen die uitmuntend presteren en daarnaast ook nog eens mooi en duurzaam zijn, waardoor jouw projecten net zo goed klinken als ze eruit zien.

 

Met zes decennia ervaring, bieden de steenwol oplossingen van Rockfon (onderdeel van de ROCKWOOL Group) de best mogelijke akoestiek, die bijdraagt aan stille, gezonde ruimtes waar mensen zich kunnen concentreren, beter herstellen na ziekte en zich gezonder en gelukkiger voelen.

 

De producten zijn gemaakt van vulkanisch gesteente, bestand tegen schimmels en bacteriën, gemakkelijk te reinigen en brandveilig. De uiterst matte en extreem witte plafondpanelen zorgen voor een hoge lichtreflectie waarmee je het energieverbruik verlaagt en het visuele comfort verbetert. Combineer ze met een mat wit ophangsysteem voor een rustige uitstraling of kies voor een verdekt of semi-verdekt profielsysteem.

 

Voor ruimtes waar een verlaagd plafond niet geschikt of gewenst is, zijn er de open plenum oplossingen, waaronder akoestische plafondeilanden, baffles en wandpanelen. Ook verlijming van de panelen behoort tot de mogelijkheden.

 

Kies uit een breed scala aan texturen en kleuren die passen bij jouw stijl. Naast het Rockfon Color-all assortiment met plafondpanelen in 34 kleuren geïnspireerd op de natuur en passend bij de laatste designtrends, biedt Rockfon nu ook akoestische plafond- en wandeilanden aan in 11 Color-all kleuren (Rockfon Eclipse Colour) of in elke NCS kleur naar keuze (Rockfon Eclipse Customised).

 

Laat je inspireren door The Colours of Wellbeing:

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid