login leden
nieuws  06-06-2021 

Partnernieuws: Fractions

 

Perfect passende shutters én een uniek design

 

Met haar jarenlange expertise in raamdecoratie heeft Fractions de shutter een compleet nieuwe betekenis gegeven. Het resultaat is een technisch volmaakt product, uitgevoerd in aluminium en met een nog niet eerder vertoond design, dat dankzij de vakkundige, eigen inmeet- en montageservice perfect in iedere ruimte past. De hoeveelheid licht en lichtinval bepalen vaak op welke plek we het liefst zitten en hoe een woning wordt ingericht. “Daarom is Fractions ook een spel geworden tussen licht en schaduw”, aldus ontwerper Osiris Hertman. “Dit, in combinatie met de technische expertise van Fractions levert een exclusieve vorm van raamdecoratie op met een optimale lichtopbrengst.” De Fractions shutters komen optimaal tot hun recht in ieder interieur, vertelt hij: van modern tot industrieel, tijdloos of klassiek. “De zeven patronen zijn allemaal anders en geven een volstrekt verschillende sfeer aan de ruimte: warm, sensueel, speels en/of krachtig. Je kunt bovendien enorm variëren met de lichtintensiteit. Door de shutters meer of juist iets minder open te zetten, kun je spelen met de patronen en lichttoetreding in ruimte. Als een dans van bewegende patronen, licht en schaduw.”

 

100% ‘Made in Holland’
“De aluminium Fractions shutters kunnen in iedere ruimte en voor ieder raam worden geplaatst”, benadrukt ook Robert van Loosbroek van Fractions. “Fractions is 100% ‘Made in Holland’. Voor de eindgebruiker betekent dit een snelle levertijd en een waarborg van kwaliteit. Door het productieproces, het toepassen van aluminium en het voorkomen van lang transport zijn Fractions uitermate duurzaam. Daarnaast beperken ze de inkijk, zijn ze makkelijker in het gebruik én zeer eenvoudig schoon te maken. Het geheel wordt gedragen in een aluminium omlijsting waarin slimme verstelbaarheid voor montage en een optimale sluiting door middel van magneetstrippen zijn geïntegreerd. De kleuren poedercoatings zijn niet alleen in wit, zwart en diverse natuurtinten verkrijgbaar, maar ook van metallic tot structuur. Osiris Hertman heeft bovendien per model een kleuradvies uitgebracht, die eindgebruikers, (interieur)architecten en designers in onze showroom in Boxtel op afspraak kunnen bekijken. Ook kunnen zij hiervoor terecht bij een uitgebreid netwerk van dealers, verspreid door het land.”

 

Meet- en montageservice
De shutters worden exact op maat gemaakt, zodat ze naadloos in het kozijn vallen, aldus Van Loosbroek. “Om hierbij een juiste maatvoering te borgen, kunnen (interieur)architecten, designers én dealers tevens een beroep doen op onze meet- en montageservice. Hierbij werken we volgens een vaste volgorde. In een eerste offerte wordt op basis van bijvoorbeeld technische tekeningen of aangeleverde maatvoeringen een eerste prijsindicatie afgegeven. Zodra akkoord plannen we de maatvoering op locatie, waarbij de kozijnmaten nauwkeurig analoog én digitaal worden ingemeten. Vervolgens volgt de definitieve offerte, waarna onze eigen montageteams binnen drie weken al de maatwerk Fractions shutters monteren.” De meet- en montageservice heeft de afgelopen maanden al geleid tot prachtige referenties. Bovendien trekt de dienstverlening terughoudende (interieur)architecten, designers en eindgebruikers over de streep. Eventuele inmeet- en montagedrempels zijn namelijk niet meer aan de orde. “In plaats hiervan zijn zij verzekerd van perfect passende shutters én een uniek design.”

 

Uitnodiging

Kom en beleef Fractions zélf. Fractions organiseert op 14 oktober 2021 een speciaal event voor BNI / AINB leden in onze showroom in Boxtel. U kunt kiezen voor een tijdslot van +-1.5u waarin we u uitgebreid over Fractions vertellen, een demonstratie geven, we laten zien wat de mogelijkheden zijn én u een kijkje geven achter de schermen van het maatwerk productieproces, in onze eigen fabriek. We maken er een mooi en interessant evenement van!

 

U kunt het tijdslot boeken op 14 oktober 2021 tussen 11 en 17u via www.fractions.nl/events

 

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid