login leden
nieuws  01-02-2023 

Partnernieuws Decolegno

 

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers en -vormgevers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen.

 

Sinds 2010 is DecoLegno exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. De uiteenlopende decors en voelbare structuren zijn uniek, en een passend alternatief voor natuurlijke materialen als hout, beton, staal, marmer, leer of textiel. Maar ook fluweelzachte, gladde structuren in eigentijdse unikleuren. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

 

 

DecoLegno heeft haar assortiment in 2022 uitgebreid met de solid surface collectie van Durasein®. Solid surface is een ijzersterk, thermisch vormbaar en naadloos te verlijmen materiaal. De collectie van Durasein® is uit voorraad leverbaar in betoverende en spraakmakende decors met levendige aders, subtiele glitters of deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteenkorrels. Maar ook tijdloze en eigentijdse unikleuren.

De HPL Specials collectie van DecoLegno is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. De AFX-serie combineert matte unikleuren met anti-vingerafdruk eigenschappen.

 

Op diverse locaties in Nederland kun je de collectie op grote panelen bewonderen. Het hoofdkantoor van DecoLegno bevindt zich in Westzaan. De andere vestigingen zijn in Echt, Duiven en Veldhoven.

DECOLEGNO.NL 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid