login leden
nieuws  06-02-2021 

Partnernieuws Busch-Jaeger

Het partnership van de bni is een interactief lidmaatschap. Samen met de leden wordt de passie voor het vak interieurarchitectuur gedeeld door kennisdeling en informatieoverdracht.  Busch-Jaeger stelt zich hier voor.

 

 

 

Gebouwen worden met de dag slimmer. Zo vormen digitale en slimme technologieën tegenwoordig een belangrijke factor in het architectonische ontwerpproces. En liggen er hoge verwachtingen voor wat betreft design, de functies en de prestaties van een gebouw. Busch-Jaeger begrijpt de uitdagingen die er zijn en levert intelligente installatie-oplossingen die het wonen, werken en leven makkelijker, mooier, comfortabeler en energie-efficiënter maken.

 

Voortbouwend op een traditie van meer dan 140 jaar in innovatief design, eersteklas kwaliteit en vertrouwde functionaliteit. Inspelend op actuele ontwikkelingen als toenemende digitalisering en optimaal voorbereid op toekomstige uitbreidingen. En dat alles in combinatie met optimale designvrijheid dankzij het brede palet aan kleuren, uitvoeringen en materialen. Van schakelaars, dimmers, rook- en bewegingsmelders tot ruimtebediening, deurcommunicatie en andere geavanceerde producten voor smarter homes en buildings. Met altijd de beste oplossing voor iedere ruimte, iedere situatie en voor iedere behoefte. Nu, straks en later.

 

Toekomstbestendige architectuur wereldwijd

 

In de videoreeks ‘Frozen Music’ laat ABB/Busch-Jaeger zien hoe doordacht design en innovatieve technologie elkaar ontmoeten in duurzaam gebouwontwerp wereldwijd. Tijdens elke aflevering wordt je meegenomen naar een uniek bouw-/interieurproject en ontmoet je de architecten die erachter zitten. Zo reizen we af naar de traditionele mews in Londen, worden we welkom geheten in een vooraanstaand hotel in Scandinavië en ga je mee naar de herontwikkeling van een UNESCO-werelderfgoedgebouw in Estland. Ook ziet je hoe oude tijden herleven in een innovatief condominium in India.  Bekijk hier de video’s.

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid