login leden
nieuws  29-11-2022 

Bulthaup partner-lid bni

 

bulthaup keukens en leefruimtes zijn plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen. Ze vormen een plek waar de mens creatief kan zijn en kan ervaren hoe heerlijk het is om met eigen handen iets tot stand te brengen.

 

Vrijheid bij het inrichten
Door het centraal stellen van de individuele gebruiker en van de architectuur van de ruimte, ontstaat een keukenarchitectuur die het leven eenvoudiger maakt. Een persoonlijke leefruimte die we vorm kunnen geven met een keur van met de hand geselecteerde materialen met eerlijkheid van materiaal als basisprincipe. Authentieke materialen die aansluiten op het karakter van de ruimte en van de mensen die erin leven. Met op maat gemaakte vormen die passen bij de ergonomie van de mens maar ook bij de architectuur die hem omgeeft. En met functies die als vanzelfsprekend beschikbaar zijn.

 

Uit ervaring ontstaat duurzaamheid
We maken onze producten met veel liefde voor detail en een passie voor kwalitatief materiaal. Zo ontstaan keuken- en leefruimtesystemen die het leven verrijken. bulthaup begint daar, waar de machines ophouden. Perfectie ontstaat door handwerk
De combinatie van techniek en esthetiek creëert producten in termen van functionaliteit en design, waarbij we uitsluitend duurzame materialen gebruiken, het materiaalverbruik minimaliseren en tegelijkertijd duurzame producten van blijvende waarde ontstaan.
Het zelfstandige familiebedrijf kenmerkt zich door haar lange termijn visie, verantwoord en zelfstandig denken en doen. Tegelijkertijd rekent bulthaup ook in Nederland op een landelijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde, exclusieve bulthaup-partners. Alleen de gezamenlijke competenties van bulthaup en de bulthaup-partners maken het mogelijk om de beste service te bieden.

 

De keuken opnieuw uitvinden
Iedere dag proberen we de keuken opnieuw uit te vinden. In de jaren 80 werkten we daarvoor samen met Otl Aicher die onze typografie en onze heldere vormgeving met ons ontwikkelde, zo onstond onder andere de ‘Keukenwerkbank’, waarbij we de keuken in het centrum van de ruimte plaatsten. Met Herbert Schultes ontstond de b3 die ons totale vrijheid geeft voor het vormgeven van de keuken als leefruimte, met mogelijkheden voor wandhangende kasten en gebruik van de achterwand, maar ook met optioneel een monoblock als eiland. Met b2 creërden we de keukenwerkplaats, bestaande uit 3 elementen die samen de keuken vormgeven. We blijven ons doorontwikkelen.

 

bulthaup moments
Momenten raken de menselijke essentie. bulthaup creëert een plek om passies te delen, jezelf te zijn, verbonden te zijn met het moment. Neem contact met ons op voor een afspraak bij een van onze exclusieve bulthaup partners om samen een dergelijk moment te ervaren.

 

Contactinformatie op onze bni partnerpagina

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid