login leden
nieuws  28-01-2024 

Maak kennis met Shaw Contract

 

Shaw Contract ontwerpt en produceert commerciële vloeroplossingen, waaronder tapijttegels en veerkrachtige vloeren, die de basis vormen voor ruimtes en de mensen daarin ondersteunen. Een geselecteerd assortiment producten wordt opgeslagen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. “Wij hebben kantoren in Londen, Parijs, Oosterhout en Dubai, en een productiebasis in Schotland. Bij Shaw Contract geloven wij dat iedereen toegang moet hebben tot design en duurzame producten op de plaatsen waar we samenwerken, leren, rusten en werken.

 

 

Onze visie op duurzaamheid omvat niet alleen de milieu-impact van onze producten en activiteiten, maar ook hoe onze producten de menselijke ervaring beïnvloeden. De vloerproducten die wij maken, ondergaan strenge tests op het gebied van mens en milieu via het Cradle to Cradle Certified™ Products Program, en worden geproduceerd in CO2-neutrale faciliteiten.

 

 

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de eindproducten die wij leveren. Daarom produceren wij ook de vezels die in onze tapijten worden gebruikt. EcoSolution Q 100 is een hoogwaardige gerecyclede nylonvezel, en producten met deze vezel hebben een lage ingebedde koolstofvoetafdruk. Onlangs hebben we twee nieuwe collecties tapijttegels geïntroduceerd met EcoSolution Q100, genaamd ‘Floor Architecture III’ en ‘New Path’, die koolstofneutraal zijn en tot de collecties van gerecyclede tapijttegels in gesloten kringloop behoren. Met ons [Re]Turn teruggaveprogramma zetten we ons in om de koolstofimpact te verminderen. Laten we samenwerken aan het creëren van mooie en duurzame ruimtes. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Oosterhout”.

 

Voor contact gegevens, klik hier op de bni-partnerpagina.

Introductie van Shaw

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid