login leden
nieuws  26-05-2021 

Outdoor office inspiratie

Flexibel en meeneembaar

 

Tijdens de bni bike tour op #outdoorofficeday op 27 mei gaan we gelijk een aantal Notadesks uitproberen. De oprichter van dit merk groeide op op het platteland en had als ingenieur moeite om zijn focus te (her)vinden in grote kantoren. Dit was het startpunt van zijn reis naar multifunctionele outdoor werkplekken. Kijk in onderstaande filmpjes naar zijn verhaal en volg ook de recent gestarte actie op Kickstarter voor de laatste productontwikkeling.

 

video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill

 

Urban Office launch @Southern Sweden Design Days

 

 

 

 

 

Ondanks de vrijheid en flexibiliteit om overal en altijd te kunnen werken brengen we toch 80-90% van onze tijd binnen door. Op 27 mei start de eerste editie van de Southern Sweden Design Days. Het Zweedse merk Nola heeft met de wetenschappelijke input van experimenteel ontwerplaboratorium Superlab en urban onderzoekster Charlotte Petersson Troije de de Urban Office meubellijn ontwikkeld. Onderdeel van deze design days is de tentoonstelling Urban Office met als doel mensen te overtuigen van de voordelen van werken in de buitenlucht.

 

Nola is toonaangevend op het gebied van meubilair voor de openbare ruimte. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen zij producten en visies voor de stedelijke ruimte en werken altijd samen met bekende Zweedse ontwerpers. In Nederland vertegenwoordigt Tjinco BV het merk.

 

In de Urban Office lijn werd deze Work Lounge eerder dit voorjaar gepresenteerd 27 mei wordt een bureau in dezelfde serie geïntroduceerd.

 

Superlab 

Urban onderzoekster Charlotte Petersson Troije

 

 

Bestel hier de unieke Urban Nature Kaart van Amsterdam

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid