login leden
nieuws  21-06-2024 

NOOK Hard Reboot is uit!

 

 

 

 

Nook Hard Reboot – Welcome to the new normal is uit. In haar boek The Art of Architectural Grafting schrijft architecte Jeanne Gang: “Het verminderen van de impact van architectuur op de planeet wordt vaak slechts als een technische noodzaak gezien in plaats van een stimulans voor ontwerpcreativiteit.” Deze observatie inspireerde ons voor thema: Hard Reboot. Naast de technische aspecten van duurzaamheid biedt dit ook een enorme creatieve stimulans om ons vak te heroverwegen.

 

Nook Reboot zit boordevol inspirerende verhalen: gebouwen met ‘brains’, vindingrijke biobased en hergebruikte materialen, interviews met docenten over hoe deze ‘reboot’ het onderwijs beïnvloedt. Met Sofie De Caigny spraken we over de tentoonstelling Found Architecture. We interviewden het Rijksvastgoedbedrijf over de rol van de overheid, waarbij het Kantoor vol Afval als toonaangevend proefproject fungeert. In onze Food for Thought-serie stelt Chantal Vos, interieurarchitect bij Kraaijvanger, de esthetiek van circulariteit en biomaterialen ter discussie. En er is nog veel meer.

 

Zomeractie nu 12.50

 

Bestel nu Nook Reboot via onderstaande link als zomer actie voor slechts €12,50 inclusief verzendkosten en ontdek hoe duurzaamheid en creativiteit samenkomen om ons vak te transformeren.

 

Bestel nook HIER

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid