login leden
nieuws  09-02-2021 

Nieuw lid in beeld: Studio Piet Boon

 

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende exterieur, interieur- en product design studio erkend om het creëren van het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Het multidisciplinaire team ontwerpt bekroonde woningen, zakelijke projecten, hospitality omgevingen en een uitgebreid assortiment aan producten.  Het internationale studio team bestaat uit 65 ervaren ontwerpers, architecten en stylisten die zich inzetten voor het leveren van tijdloos design op wereldniveau. Onze aanpak voor een totaalconcept combineert exterieur, interieur, styling en productontwerp. Studio Piet Boon is opgericht in 1983 door Piet Boon en Karin Meyn in Oostzaan, Nederland.

 

 

Ontwerpfilosofie

Studio Piet Boon staat bekend om het gebruik van rijke en tijdloze materialen en kleuren. Elke beslissing die gemaakt wordt, moet een toevoeging zijn aan de ruimte waar het ontwerp zich ontvouwt. We beschouwen elk ontwerp als maatwerk. Inzicht in onze klanten en hun wensen, eisen en levensstijl vormen de basis voor het succes van elk project. Deze manier van werken stelt ons in staat de karakteristieke signatuur naadloos te laten aansluiten bij de persoonlijkheid van onze opdrachtgever.

 

Totaalconcept

Als full-service designstudio focussen wij ons op het afleveren van perfecte harmonie in elk project. We begeleiden klanten van de eerste design visie van alle aspecten van de ruimte tot de schetsen, vast meubilair, verlichting, styling, los meubilair, stoffering en bouwbegeleiding. In samenwerking met onze partners creëren we interieurdesign, designkeukens en badkamers, outdoor design en designproducten. Deze producten zijn ontworpen door Studio Piet Boon en geproduceerd en gedistribueerd door onze partners. In onze Piet Boon Kitchen & Dining, Living & Outdoor en Bathroom Showroom bieden wij onze klanten en designprofessionals verschillende showroomdiensten aan.

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid