login leden
nieuws  22-06-2022 

Maison&Objet Paris start 8 september

 

 

De nieuwe editie van de M&O Paris komt er aan. Noteer 8 – 12 september dan alvast in je agenda! Bestel nu al een gratis toegangsbadge.

 

Bestel nu jouw gratis BNI-ticket

Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt BNI haar leden ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). Gebruik de volgende gratis BNI-leden code* bij het bestellen van je tickets: BNIS22

 

 

(* verificatie achteraf)

 

Maison&Objet Rising Talents Awards: Nederland staat in de schijnwerpers

De Maison&Objet biedt elke editie speciale aandacht voor een nieuwe generatie talent, steeds uit een ander land. Na Japan in maart, zullen in september 7 jonge Nederlandse designers in de schijnwerper staan. Hoe leuk is dat!  Je kunt deze designers ontmoeten en hun werk bewonderen op het speciale M&O Rising Talents Awards Platform op de beurs. Lees ook dit artikel op de site van bni!

 

Lees hier verder over de rising talents

 

 

 

 

Nieuw: Waww La Table Exhibition & De Cook&Share sector met Gault&Millau

Waww la table brengt de wereld van serviesgoed tot leven met droomachtige decors op tafel. De Cook&Share sector belooft bezoekers de keuken te leren kennen van gastronomische supersterren in wording die door Gault&Millau zijn voorgeselecteerd.

 

PARIS DESIGN WEEK: 8 – 17 september 2022

Een 10-daagse happening vol verrassingen. Nieuwe concept stores, uitgestalde etalages, vernissages, winkels die een bezoekje verdienen, meet ‘n’ greets met ontwerpers, feestelijke evenementen…Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs!

 

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/

 

Reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reis je snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

 

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij BNI kun je lijst met tips aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid