login leden
nieuws  08-03-2023 

King Kongs stelt zich voor

 

King Kongs, opgericht eind 2015 door Mehdi le Mair en Martijn Gosen, is een interieur ontwerpbureau dat zich voornamelijk richt op hospitality design, maar schuwt het niet om andere creatieve verzoeken of ‘indecent proposals’ aan te pakken.

 

King Kongs omarmt nieuwe creatieve missies om een diversiteit van knallende eindresultaten na te streven. Het draait allemaal om de ervaring! ..daarom zijn het niet alleen de grote dingen die voor ons tellen. Of een interieurontwerp nu extreem straightforward is, excentriek of gewoon een muur van rechttoe rechtaan gestapelde stenen is: vanaf de eerste vonk lopen we voorop voor onze opdrachtgevers. Van voor tot achter, van begin tot eind: we bewaken de identiteit en waken continu over de kwaliteit. We geven vorm aan hun gedachten en wensen.

 

 

Van hotel tot (pop-up)restaurant, van kantoor tot retail, van branding tot conceptstores en van erfgoed tot modern. We nemen ons werk serieus, er zit veel kennis onder ons dak en we geloven in wat we toevoegen aan de wereld. Het is wat mensen voelen dat telt, waardoor mensen zich geïnspireerd voelen en wat mensen aan het lachen maakt. Het serieuze niet al te serieus te nemen. Het technische werk maakt niet het verschil, dat is het makkelijke: het is gewoon nodig, dat lossen we toch wel op. Maar dat is niet wat een interieur uitzonderlijk maakt. Wat het verschil maakt, dat wat je niet kunt definiëren, is waar wij aan denken. Het beeld dat we creëren, wat zichtbaar is, is de essentie. We creëren een verbinding tussen onze klanten en het verhaal dat ze willen vertellen.

 

 

In Restaurant Savoury in Oud Turnhout België werd een complete uitbouw en restyling gerealiseerd (i.s.m. Vets Architecten) en een restaurant omgebouwd naar een restaurant mét traiteur. Dit naar aanleiding van de ontwikkelingen en opgedane kennis in de Covid-periode.

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid