login leden
nieuws  04-04-2023 

Kennismaken met Kisch

 

bni-partner Kisch & Zn stelt zich voor:

 

Kisch is al sinds 1895 jarenlang dé leverancier van meubelbeslag, en door het uitgebreide productassortiment zijn we veel meer dan dat. Wij zijn een totaalleverancier voor de meubel en kantoor industrie. Wij zijn een hecht familiebedrijf en altijd in ontwikkeling. Met ons Kisch DNA leveren we de beste service, en verbeteren we ons zelf elke dag. De klant is onze partner en bij een partnership is regelmatig overleg zeer belangrijk. Het motto: samen staan we sterk!

 

Kisch is gekoppeld aan merken zoals o.a. Olivari, Intersteel, Quooker en Franke. Daarnaast een eigen maatwerk programma in ledverlichting én een eigen merk met de naam Office by Kisch. Dit is een uitgebreid programma met prachtige, veelal elektrisch in hoogte verstelbare, werkplekken voor de kantoor industrie en projectinrichting. Een interessant productassortiment voor interieurarchitecten. De showroom aan de Dukdalfweg 27 met de naam ’24 uur met Kisch’ is sinds april 2022 een ware trekpleister.

 

Kenmerkend Kisch DNA is het specialisme van de vakmensen. Door de jarenlang ervaring kunnen we de klanten perfect adviseren bij elk project of probleem. Een belangrijke slogan voor Kisch is: “de jaren die achter ons liggen zeggen niks over morgen”. Kortom, met onze stevige roots zijn we altijd in ontwikkeling. Onder meer door met de online marketing voorop te lopen in de markt, de interne processen te blijven monitoren en verbreding van product programma.

 

Nieuw in ons Kisch DNA is duurzaamheid. Duurzaamheid is de laatste jaren voor ons een enorm belangrijk onderwerp geworden. Juist door deze stap te nemen als 128-jarig bestaand bedrijf wil Kisch laten zien, dat het niet uit maakt hoe oud je bent. Als iedereen een klein beetje mee helpt, kunnen we samen een mooie basis leggen voor de generaties na ons. Zoals we dat al 128 jaar doen, van generatie op generatie. Hard werken als één team, als één familie en altijd met een lach. Innoverend en continue in beweging, met respect voor de basis. Dat was Kisch, dat is Kisch en dat zal Kisch altijd blijven.

 

Adresinfo zie partnerpagina bni

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid