login leden
nieuws  09-03-2023 

Introductie Atelier Rest

 

Sinds februari 2023 lid van de BNI en dat óók nog eens een nieuwe naam, tijd voor een korte introductie! Na 9 jaar Spacemonkey (opgericht door Susanne Bakkenist, MIA) is de studio en het werk gegroeid en de koers wordt steeds steviger uitgezet. Dit is een positieve ontwikkeling, want gericht op duurzaamheid, het beschermen van moeder aarde door hergebruik van bestaande materialen en het inzetten van verandering.

 

Samen nieuwe waarden en nieuwe kaders stellen, vanuit een intrinsieke motivatie om een positieve bijdrage te leveren, door te vertragen, her te waarderen en te vereenvoudigen. Intuïtief, creërend en met zachte kracht opzoek naar nieuwe antwoorden op bestaande vragen. We hebben een complex vak en daar drukt ook steeds meer verantwoordelijkheid voor ons leefomgeving op.

 

Atelier Rest is dé plek waar we samen kunnen kijken naar wat er al is en daar de ruimte mee maken. We werken aan diverse opgaven, met name werkomgevingen, maar ook aan transformaties en herbestemming. Dus als er kaders zijn waarin we iets moeten bewaren, gaan wij aan.

 

Studio Spacemonkey transformeert dus naar Atelier Rest, nog midden in de overstap maar volg zeker vast @rest_atelier op Instagram voor gerealiseerde en lopende projecten maar ook voor samenwerkingen! Een soort van coming soon, maar eigenlijk is het er allemaal al. Ik kijk uit naar wat het lidmaatschap brengt aan ontmoetingen en inspiratie.

 

Tot binnenkort! Warme groet, Susanne Bakkenist

 

www.rest.nu

 

 

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid