login leden
nieuws  07-06-2021 

Unieke Kip Caravan door samenwerking met interieurarchitect

 

Panorama Shelter-project  laat buiten echt binnenkomen

 

Interieurarchitect Karel Bodegom nam het initiatief voor een een samenwerking met Kip Caravans. Dit resulteerde in de bouw van de Panorama Shelter. 2021 is een “Ode aan het landschap” themajaar waarin deze bijzondere caravan wordt ingezet om het Nederlandse landschap uit te lichten. Dit initiatief van het NTBC draagt zo bij aan het verkrijgen van meer waardering, kennis en beleving, diversiteit en schoonheid, het totale spectrum van het Nederlandse landschap. Bekijk het filmpje over de shelter en het thema hier.

 

De meest in het oog springende aanpassingen zijn de extra grote warmteweerkaatsende panorama ramen, ramen in de deur en het hefdak, de inductiekeuken, het verhoogde chassis en de energiezuinige verwarming. Daarnaast zijn tal van kleinere aanpassingen doorgevoerd om de unieke natuurbeleving en vergezichten in alle seizoenen puur en volledig tot zijn recht te laten komen.

Transparante mobiele mini woning met innovatieve techniek is warm welkom

 

In dit totaalconcept bundelt de ontwerper duurzaamheid, kracht en creativiteit, samen met de innovatie van Kip Caravans, Van Ruysdael® en HeatFun verwarming.

Karel van Bodegom “Iedereen groeit naar het gebruik van krimpende ruimte. Dit is mijn drijfveer voor dit project met een bescheiden 6m2 comfortabele beslotenheid”.

 

 

 

Karel van Bodegom bij Kip Caravans in de montagehal

 

 

Copyright foto 1 Panorama Shelter in Den Haag: Roel Rozenburg

 

meer info:

 

https://www.holland.com/be_nl/toerisme/reisinspiratie/ode-aan-het-landschap.htm

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid