login leden
nieuws  06-01-2021 

Interieurarchitect Jeroen de Nijs in RTL4 programma

 

 

 

Op 6 januari om 20.30 uur start het nieuwe programma De Perfecte Verbouwing op RTL4 📺  met bni-lid Interieurarchitect Jeroen de Nijs. Hij gaat in dit nieuwe programma de uitdaging aan om zijn concept in VR te presenteren.

 

video
play-sharp-fill

 

De Perfecte Verbouwing is een woonprogramma bij RTL 4 waarin kandidaten een VR-bril op krijgen. De kandidaten in het programma hebben verbouwplannen. Maar zij kunnen zich maar moeilijk een voorstelling van het eindresultaat maken. Om een idee te krijgen van hoe hun woning er na de verbouwing uit kan gaat zien, lopen zij met een VR-bril een rondje door hun eigen huis. Op die manier zien ze hoe hun huis er na de verbouwing uit zou kunnen zien. Ook zijn op deze manier nog makkelijk aanpassingen in de plannen te maken. Van te voren maken 2 (interieur)architecten een ontwerp met de modernste 3D-techniek. Daarna lopen de kandidaten dus door hun virtuele aanstaande droomhuis.
Zij nemen het echt tegen elkaar op en maken elk een ontwerp voor hen. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en ‘perfect’ wordt de verbouwing? De Perfecte Verbouwing wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver.

 

 

Je kunt de programma’s hier allemaal terugzien.

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid