login leden
nieuws  19-11-2020 

Inschrijving PEP voorjaar ’21 geopend

 

PEP is de aanbieder van het geïntegreerde, multidisciplinaire programma voor beroepservaring. Het biedt begeleiding en kennis aan jonge architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten, om in twee jaar beroepservaring op te doen waar hij/zij anders vele jaren over zou doen. Met deze “versneller” bouw je in twee jaar een groot netwerk op. PEP biedt de kwaliteit met ervaren vakcoördinatoren en sprekers van binnen en maar ook buiten het vakgebied.

 

Voor het blok dat start in februari 2021 is de aanmelding nu geopend. Het aanmelden gaat op volgorde van inschrijving. Als het maximale aantal deelnemers bereikt is, wordt de inschrijving gesloten. De inschrijving voor het volgende blok start in het voorjaar van 2021.

 

Let op:

Wil je het geïntegreerde programma of het ruimtelijk traineeship gaan volgen, laat dan eerst je diploma controleren door Bureau Architectenregister. Zo weet je vóórdat je start of je diploma kwalificeert voor inschrijving in het architectenregister.”

 

 

Meer informatie vind je op de site van PEP.

 

O.a. interieurarchitecten Stephanie Klein Holkenborg (Wiegerinck Architecten) en Arco Hollander (Arcom Partners) volgden na een Artez Master’s Degree Interior Architecture de PEP en deelden hun ervaringen recent voor bni.

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid