login leden
nieuws  07-11-2021 

imm cologne: inspiratie, innovatie, interieur

 

Spannende ideeën, inspiratie en innovatie uit eerste hand. In januari 2022 opent imm cologne het eerste grote ‘post-pandemie’ live-event van de interieurarchitectuur. Hier gaan we eindelijk weer eens de merken en makers live beleven, de community ontmoeten en de trends en thema’s van de toekomst ontdekken.

 

De imm cologne is niet alleen de allereerste interieurbeurs van 2022, het is ook de eerste keuze voor internationale exposanten en professionele bezoekers uit de hele wereld. Deze interieurbeurs toont inspirerende interieurideeën voor trendsetters en geeft markten nieuwe impulsen. In Keulen krijg je de kans om nieuwe meubelen en visies van dichtbij te zien en face-to-face mensen uit de sector te ontmoeten.

 

Time for Exchange

Het motto Time for Exchange (Tijd voor uitwisseling) brengt de twee belangrijkste facetten van de beurs samen: hoog tijd om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en van gedachten te wisselen en tegelijk iets nieuws doen, waar imm cologne trouwens garant voor staat. Hieruit ontstond een format die een combinatie is van een klassieke beurs met digitale ideeën, versmolten tot een bijzonder concept.

kick-off van het jaar met  live-event.

 

Het hart van de beurs blijft het live-event voor de kick-off van het jaar. Met eigen ogen nieuwe ideeën zien, materialen en stoffen bekijken, innovaties beleven en alle oude bekenden en nieuwe mensen live ontmoeten… Ook de komende jaren blijft dit heel belangrijk. Daarvoor is Keulen ook in 2022 de perfecte locatie: we verwachten 600 standhouders waarvan 74 % uit het buitenland. imm cologne wordt na de heropstart de grootste interieurbeurs in Europa.

 

In 2022 wordt het succesvolle concept Smart Village verdergezet. Connect, het nieuwe zwaartepunt van de beurs, biedt een globaal overzicht op het gebied van digitale transformatie in de meubel- en inrichtingsindustrie en verbindt innovatieve standhouders met relevante cross-overs aan de hand van coöperatieve showcases en interactieve workshops.

 

Meer dan de beurs alleen

Het tweede onderdeel van imm cologne heeft de naam “imm cologne 365” gekregen. Dit betekent dat de beurs ook via internet kan worden bezocht. De combinatie van het zakelijk netwerk ambista en het content platform “the magazine by imm cologne” biedt de sector interieurontwerp het hele jaar door zakelijke mogelijkheden, netwerken en de uitwisseling van inspiratie die nog verder gaan dan de beurs zelf.

 

Informatie over en tickets voor imm cologne 2022 op imm-cologne.de.

 

 

online magazine

 

In het online magazine van de imm cologne ontdekt u de trends van de meubelbranche – van vandaag en morgen – in vier spannende vakgebieden.

 

Bestel nu jouw ticket via de banner link op onze homepage!

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid