login leden
nieuws  29-11-2022 

Heimtextil – Less is more

 

bni was recent aanwezig bij de pers conferentie van Heimtextil 2023. Houd je agenda vrij in januari als je kennis over stoffen wilt verrijken! Het kernwoord: duurzaamheid. Meike Kern, directeur Heimtextil en Anne Marie Commandeur, directeur Stijlinstituut Amsterdam wierpen hun licht op de komende editie. Een internationaal uniek platform voor woning- en contracttextiel. Van 10 tot en met 13 januari 2023 presenteert de volgende Heimtextil een wereldwijd aanbod van productinnovaties op het gebied van textielinterieur. De invloed van textiel op welzijn en well being, fysiek en mentaal, telt nu nog meer dan ooit, aldus Commandeur.

 

Wat kan de beurs veranderen in de deze tactiele tijd van duurzaamheid, inspiratie, nieuwe oplossingen en persoonlijke ontmoetingen? Alle belangen staan nu in the picture in ons versnelde tijdperk van experimenten, innovatie en transformatie, en Heimtextil is van plan impact te maken. Van klassiek beursbezoek, Green tours, een Sleep conferentie tot Textiles Matter.

 

Wat 10 jaar geleden niet bespreekbaar was in de textielindustrie, is nu een must: sustainable. We kunnen er niet omheen, de controverse wordt massa product, en massa productie verbannen. Ga niet uit van wat je wilt hebben, maar innoveer met de aanwezige materialen en mogelijkheden, less is more. Stoffen, interieur en fashion worden opnieuw toonaangevende trends met een switch in ons denkproces. Het kan, echt! Kijk naar prachtige voorbeelden zoals de ruwheid van vlas ontwerpen van Pauline Esparon en leading textile innovator / creator by Borre.

 

Lees meer over Back on track: Heimtextil 2023 op de website 

 

Gratis tickets Heimtextil voor bni

 

Heb jij interesse in een toegangsbewijs voor de grootste vakbeurs voor woningtextiel? Traditioneel het eerste en belangrijkste internationale platform voor woning- en contracttextiel van het nieuwe jaar. Frankfurt am Main is van 10 tot en met 13 januari 2023 dan ook de place to be voor innovaties en inspiratie tijdens Heimtextil. Op het moment van schrijven worden zo’n 2.200 exposanten uit 50 landen verwacht, waarvan meer dan 85 procent van buiten Duitsland.

 

Bestel nu – op is op

 

Stuur een email met uw contactgegevens en de dagen die jij op de beurs aanwezig wilt zijn aan:
marlies.mekelenkamp@netherlands.messefrankfurt.com en cc naar info@bni.nl, dan ontvang je als je op tijd bent de tickets z.s.m.

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid