login leden
nieuws  28-12-2023 

Heimtextil 2024: Ontdek de toekomst van Textiel en Design!

 

Frankfurt am Main is begin 2024 de place to be voor innovaties en inspiratie tijdens Heimtextil met 2.600 exposanten uit 50 landen. Verken de nieuwste textieltrends op Heimtextil in Frankfurt! Van 9 t/m 12 januari 2024. Ontdek contracttextiel, innovaties en netwerk met experts. Met begeleide rondleidingen. Bijblijven in de wereld van textiel? Registreer vandaag nog!

 

Gratis tickets Heimtextil voor bni-leden

Als bni-lid interesse in een toegangsbewijs voor de grootste vakbeurs voor woningtextiel? Check dan de bni-ledenmail van december met meer informatie.

 

Transformatie is de trend

 

Heimtextil benadert trends op een andere manier: in plaats van trends als drijfveer, is transformatie de drijfveer. De focus van de Heimtextil editie 24/25 is het aanpakken van verandering op schaal. Transformerende textielinnovaties worden gepresenteerd onder: New Sensivity.

 

@ Malai Biomaterials

Heimtextil Trends: New Sensivity

 

Lees de Heimtextil Trends om te zien hoe wereldwijde megatrends naar textielvisies worden doorvertaald en verdiep je in de ontwikkelingen in textiel. Heimtextil Trends hebben een wereldwijde reputatie en vormen ook een waardevol oriëntatiehulpmiddel als hart van de beurs.

 

Lees New Sensivity door te klikken op de foto:

 

 

Dit jaar is SPOTT trends & business verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling en implementatie van dit trendboek en de Trend Space op de beurs. Voor bni-leden goed te weten dat de kleuren zijn samengesteld door Judith van Vliet. Wellicht ken je haar nog van ons interview in NOOK Color en de sprankelende presentatie die ze datzelfde jaar gaf als start van ons BNI DDW event!

 

 

Vieren van regeneratieve koplopers in textiel

 

Duurzaamheid is al jaren een integraal onderdeel van de Heimtextil Trend Space – in het Material Manifesto als basis voor duurzaam standontwerp, in het thema “Regeneratief”, dat de toekomstige materialen vormt gecureerd door FranklinTill, en in het lezingenprogramma. Heimtextil 2024 cureert Design consultancy FranklinTill cureert voor deze beurs een wereldwijde showcase van geavanceerd textiel en materiaal om de principes van regeneratief ontwerp te demonstreren. Het showcasen en vieren van baanbrekende ontwerpers, producenten en fabrikanten, die voorop lopen in regeneratief ontwerp, heeft tot doel de noodzakelijke verandering te vergemakkelijken en te versnellen.

 

Interessant lezingenprogramma voor (interieur)architecten & ontwerpers

 

Er zijn dagelijks meerdere tours en lezingen. Oa. ook met onze BDIA Bund Deutscher Inner Architecten(-tinnen) collega’s en het blad wat bni-leden ook altijd ontvangen AIT Magazine! Bekijk hier het schema.

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid