login leden
nieuws  23-04-2022 

Gratis toegangsticket voor lezers bni nieuwsbrief

 

 

Design District is het jaarlijkse trefpunt voor interieurprofessionals dat je niet mag missen! Ontmoet je branchegenoten en bekijk de presentaties van ruim 150 designmerken op de beursvloer in de prachtige, monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook deze 19e editie is er een mooie mix van gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen en nieuwkomers die voor het eerst op Design District presenteren. Meer informatie en een complete deelnemerslijst vind je op www.designdistrict.nl.

 

Speciaal voor lezers van de bni nieuwsbrief is er een gratis toegangsticket t.w.v. € 30 beschikbaar. Ga via de onderstaande link naar de registratiepagina, laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijk toegangsticket voor Design District op 8-9-10 juni 2022.

 

Registreer hier en ontvang een toegangsticket t.w.v. € 30

 

Wanneer je je entreeticket binnen hebt, vergeet dan niet ook ruimte vrij te houden in je agenda, want dit wordt een editie met een record aantal duurzame innovaties en die moeten gevierd worden! Rotterdam is altijd dichtbij, en de Van Nelle Fabriek is slechts 3 minuten van de snelwegafrit of 7 minuten met de bus vanaf CS. Design District geeft je de kans om binnen een (halve) dag weer helemaal bij te zijn op interieurgebied.

 

Save the date

 

Op donderdag 9 juni om 13 uur verzorgt een van onze leden een lezing. Het onderwerp staat 10 mei online.

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid