login leden
nieuws  04-03-2024 

De Aansluitwijzer.nl; vind jouw match

 

De DeAansluitwijzer.nl is gelanceerd. Deze tool helpt de drempel te verlagen voor professionals in de culturele en creatieve sector om zich aan te sluiten bij een beroepsorganisatie, regionaal netwerk of vakbond. Binnen twee minuten worden gebruikers gematcht met één van de ruim veertig deelnemende organisaties van de Creatieve Coalitie. Sinds de lancering zijn inmiddels 250 gebruikers gematcht met een belangenorganisatie.

 

Word je professioneel betaald in de creatieve of culturele sector? Dan is het tijd om je aan te sluiten. Doe DeAansluitwijzer.nl en kom er achter welke belangenorganisatie het beste bij jou past.

 

Vind mijn match

 

 

BNI is onderdeel van de Creatieve Coalitie: een koepelvereniging voor professionals die werkzaam zijn in de culturele en creatieve sector. Wij agenderen, verbinden, organiseren. Wij delen kennis, dragen oplossingen aan en maken afspraken. Wij zorgen ervoor dat de werkenden aan de ketentafels goed beslagen ten ijs komen, voeren de dialoog met sociale partners en overheden én behartigen de belangen van werkenden richting de politiek. Dat doen wij voor en met onze achterban. Onze 44 lidorganisaties. Zo verbeteren wij met elkaar de positie van iedereen die werkt in de culturele en creatieve sector.

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid