login leden
nieuws  08-08-2020 

Cyberveilig werken belangrijker dan ooit

 

Door corona zijn we veel meer gaan thuiswerken. Cybercriminelen weten dat en ook dat veel bedrijven de databeveiliging voor thuiswerken niet goed op orde hebben. Dat vele thuiswerken vergroot namelijk hun kans om privacygevoelige data buit te maken om daar vervolgens veel geld mee te verdienen. De cijfers wijzen helaas uit dat cybercriminelen succesvol zijn. Dat komt onder meer doordat veel ondernemers de risico’s onderschatten. ‘Dat overkomt ons niet’, is een veelgehoorde uitspraak. Uit onderzoeken blijkt echter dat ruim de helft van het MKB al mikpunt is geweest van cyberaanvallen. Dat percentage groeit nog steeds. De risico’s worden genegeerd, waardoor de financiële schade sterk toeneemt. Het is nu echt dé tijd om de cybersecurity van jouw bedrijf goed te regelen.

Aon is een internationale consultancy-organisatie die zich onder meer richt op risicobeheer en onze kennispartner op het gebied van cybersecurity. Lees hier hoe je jouw bedrijf kunt beveiligen tegen een cyberaanval.

 

De cybersecurity-specialisten hebben een praktisch hulpmiddel ontwikkeld om de cyberweerbaarheid van jou en medewerkers te verhogen: CyberHulp. Het bevat diverse middelen en materialen zoals kosteloos gebruik van Privacy Zeker Start inclusief een AVG en beveiliging check (ter waarde van €99,-), kennissessies via workshops en webinars, informatie over IT beveiliging, maandelijkse cyber nieuwsbrief service met preventieve tips. Via Aon’s kennispartner ESET krijgt u bovendien kosteloos toegang tot premium content, zoals het handige e-book ‘Gegevensbescherming voor dummies’. Je kunt het e-book gratis downloaden via deze bni pagina op de AON site.

 

Ook als je als lid nog niet verzekerd bent via AON kun je van deze cybertools gebruik maken. Laat je informeren over de mogelijkheden.

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid