login leden
nieuws  29-11-2022 

Cindy Hooghoudt stelt zich voor

 

 

Cindy Hooghoudt is sinds een jaar lid van bni maar van een voorstelronde was het nog niet gekomen. Op de valreep van 2022 stelt zij zich voor.

 

Opgegroeid en afgestudeerd als bouwkundig ingenieur in Nederland werkt Cindy Hooghoudt nu als interieurarchitect in het prachtige Zwitserland. Vanuit haar kantoor in Vevey kijkt ze uit over het meer van Geneve. Een omgeving waar een grote variëteit aan nationaliteiten op zoek is naar hun ideale woonwens. Van villa aan het meer tot chalet in de bergen en van nieuwbouw tot verbouwing. Cindy Hooghoudt ziet de potentie van elke woning. De grondslag van haar ontwerpen zijn de ligging, het uitzicht en werking van natuurlijk licht.

 

“Uitzicht en het lichtval zijn natuurlijke en krachtige elementen. Hier in Zwitserland kunnen deze elementen adembenemend zijn. Waar mogelijk maak ik daar dankbaar gebruik van. En waar ruimte is voor verbetering laat ik mijn klanten de mogelijkheden zien in een fotorealistische 3D visualisatie, inclusief een plan voor verlichting, meubilair en styling. Een verbouwing kan een woning werkelijk transformeren van functioneel huis tot een droomwoning.” Zegt Cindy Hooghoudt.

 

Inmiddels is het kantoor van Hooghoudt druk met ontwerpen, verbouwen en het geven van stylingadvies. Zowel in Zwitserland als in Nederland waar Highwood Interior renovation and architecture een tweede kantoor heeft. Hooghoudt neemt haar opdrachtgevers mee van concept tot realisatie en houdt vinger aan de pols bij aannemers die volgens de hoge standaard van Highwood moeten opleveren.

 

 

Bij het kantoor in Zwitserland heeft Highwood een showroom waar opdrachtgevers inspiratie kunnen opdoen voor meubels, verlichting, stoffen, tegels en behang van Nederlandse, Belgische en Italiaanse leveranciers. Benieuwd geworden naar de projecten van Highwood Interior Design? Kijk op de website: www.highwoodid.com

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA

word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid