login leden
nieuws  23-03-2023 

Burobas stelt zich voor

 

 

Burobas heeft een missie: vanuit onze grote maatschappelijke betrokkenheid ontwerpen wij duurzame en betekenisvolle interieurs waarmee wij bijdragen aan het geluk en welzijn van de gebruikers. Wij werken met ons team van 12 medewerkers aan mooie opgaven in werkomgevingen, de zorgsector en het onderwijs.

 

 

Bij het maken van een ontwerp gaat het ons om de functionele en de emotionele kant. De functionele kant is geborgd door ons vakmanschap, expertise en ervaring. De emotionele kant vereist een samenspel. Vandaar dat onze slogan luidt: Samen creëren we interieur. Samen met onze opdrachtgevers gaan we in dialoog om tot de kern te komen.

 

 

Om wezenlijk bij te kunnen dragen aan het welzijn van gebruikers en de wensen van onze opdrachtgevers is persoonlijk contact voor ons een ‘must’. Het fundament voor een uniek interieur legt Burobas door heel goed te luisteren en zich te verdiepen in het gebruik van de omgeving. Wij zijn veeleisend voor onszelf maar ook kritisch naar onze opdrachtgevers om tot de essentie te komen van de vraag.

 


Burobas werd 25 jaar geleden opgericht door Bas van Rooij en Bas Lamers. Als gepassioneerde ontwerpers, opgegroeid in de designstad Eindhoven streven we naar echt heel mooie projecten. Burobas is super gedreven om gebruikers en opdrachtgevers te laten zien wat er mogelijk is op interieurgebied. Burobas is innovatief en maakt graag gebruik van nieuwe technieken om tot een beter interieur te komen. Vanuit onze duurzaamheidsvisie stimuleren wij hergebruik van materialen waarmee wij de milieu-impact minimaliseren en het waarde behoud maximaliseren. Tevens richten wij ons op het gebruik van internationale standaarden voor gezonde gebouwen.

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid