login leden
nieuws  14-01-2022 

Update Stimuleringsfonds

We hebben met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie de per december openstaande regelingen en programma’s doorgenomen die voor onze discipline interessant zijn. Hieronder volgt een overzicht. Meld je aan voor het online spreekuur of neem contact op met het fonds voor al jouw vragen!

 

Dinsdag 18 januari 2022 gaat de nieuwe site van het fonds live. Afhankelijk daarvan continueren wij deze update op onze site.

 

Basis regelingen

De sluitingsdata van de regelingen in 2022 zijn bekendgemaakt door het fonds. Per regeling verschilt het aantal rondes per jaar waarin de commissies bijeenkomen. De Regelingen Vormgeving, Architectuur en Digitale cultuur hebben in 2022 bijvoorbeeld ieder vier rondes. Bekijk hier alle sluitingsdata en noteer ze alvast in jouw agenda!

 

 

Open Oproep Anders werken aan wonen

 

Naast de basis regelingen heeft het fonds op dit moment een oproep open staan. Het Stimuleringsfonds nodigt ontwerpers uit om in samenwerking met overheden, organisaties, deskundigen en burgers te werken aan een integrale aanpak van actuele en toekomstige vraagstukken rondom wonen. Heb jij een ontwerpend onderzoeksvoorstel gericht op de woonopgave in Nederland en wil je werken aan een duurzaam en inclusief ontwerpvoorstel waarin de huidige en toekomstige woonbehoefte centraal staat? En wil je hierin optrekken met lokale of regionale stakeholders en relevante experts? Dien een voorstel in voor de Open Oproep Anders werken aan wonen! Deze open oproep is 16 december 2021 gelanceerd tijdens de online werkbijeenkomst Anders werken aan wonen. Bekijk hier meer informatie. Deze open oproep draagt bij aan de uitvoering van het Actieprogramma Ruimtelijk Ontwerp 2021–2024 dat door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie wordt uitgevoerd in opdracht van de ministeries van BZK en OCW.

 

Vanaf 21 januari 2022 starten vier regionale bijeenkomsten. Lees verder

 

 

Online spreekuur

 

Heb je plannen voor een onderzoek, een (online) tentoonstelling of een samenwerking die je praktijk versterkt? Stafmedewerkers Annique Deneer (vormgeving) en Dewi Kruijk (digitale cultuur) geven toelichting op de openstaande subsidie regelingen van het Stimuleringsfonds en beantwoorden gestelde vragen. Meld je aan, laat je vraag achter via het aanmeldformulier en neem in december deel aan het online vraaggesprek.

 

 

 

 

Prix de Rome

 

Vrijdag 21 januari staat alle informatie op de website van het Stimuleringsfonds en Mondriaanfonds.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid