login leden
nieuws  02-03-2021 

bni-lid Roel Slabbers in Frame Jury maart

 

 

bni-lid Roel Slabbers heeft in maart 2021 de eer om deel uit te maken van de internationale Frame Awards maandjury. Afgelopen maandag vond de onboarding van de jury plaats met daarin professionals uit  o.a. interieur, fotografie, branding, stedenbouw. De jury heeft de eervolle taak om in maart 84 projecten op innovatie, creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid te beoordelen. De live jurering is op 6 april en volg je online.

 

Na de Design Academy koos Roel voor een bachelor en master interieurarchitectuur in Maastricht. In 2013 en 2015 wonnen Roel en zijn huidige compagnon Joey een BNI-prijs met een afstudeerproject.

 

Roel startte met Joey Rademakers in 2014 onderzoeks- en ontwerpstudio De Nieuwe Context in Maastricht en werd start-up lid bij bni. De studio is gespecialiseerd in het vernieuwen van architecturale contexten in woonhuizen en openbare ruimtes, waarbij de mens in relatie tot zijn omgeving centraal staat. In alle ontwerpen worden ecologische of hergebruikte materialen toegepast.

 

 

 

 

Reminder: Je kunt tot 1 april inzenden voor Frame! Leden gebruiken hiervoor de kortingscode (zie ledenmail). Volg Frameweb voor de maandelijkse jurering! 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid