login leden
nieuws  29-10-2020 

bni-ledenactie op Gerrard Street koptelefoon die niet te koop is

Modulaire koptelefoon van Gerrard Street helpt thuiswerkers aan betere concentratie

 

 

Een verbouwende buurman, lawaaiig stadsverkeer, spelende kinderen of een bellende huisgenoot. We werken met z’n allen meer thuis en dat brengt de nodige afleiding met zich mee. Om de thuiswerker aan een betere concentratie te helpen, lanceert Gerrard Street nu de PRINCE: de eerste noise cancelling koptelefoon die volledig modulair is.

 

Het is een grote uitdaging om je te concentreren in een drukke omgeving, vooral geluiden kunnen een extreem afleidend effect hebben. Denk maar eens aan de notificaties die op je telefoon binnenkomen of aan harde en onregelmatige straatgeluiden. Als je eenmaal uit je concentratie bent gehaald, dat kan het lang duren voor je weer in een goede flow komt. Bovendien zorgt continue afleiding ervoor dat je productiviteit afneemt, je sneller moe bent en je meer fouten maakt.

Gerrard Street wil met de lancering van de modulaire noise cancelling koptelefoon bijdragen aan een betere concentratie en een productievere werkdag. De PRINCE filtert alle omgevingsgeluiden weg en reduceert sterke afleiders tot een minimum. Zo kunnen thuiswerkers in alle rust werken, ook als ze in een lawaaiige omgeving zitten.

 

Thuiswerkplek
De noise cancelling koptelefoon was al langer bezig aan een opmars, maar door de coronacrisis en het bijbehorende thuiswerken neemt de populariteit alleen maar toe. ‘De thuiswerkplek kan net als de kantoortuin behoorlijk gehorig zijn’, vertelt Tom Leenders, mede-oprichter van Gerrard Street. ‘Om medewerkers zo effectief en prettig mogelijk te laten werken, investeren bedrijven in een thuiskantoor. Naast de ergonomische bureaustoel en een snelle laptop, hoort daar steeds vaker ook een noise cancelling koptelefoon bij’. ‘Bovendien willen bedrijven aan hun medewerkers laten merken dat ze er toe doen in deze onrustige tijd’, vervolgt Leenders. ‘De contactmomenten op kantoor zijn schaars geworden, personeelsfeestjes en bedrijfsuitjes gaan niet door. Werkgevers willen hun personeel daarom iets extra’s bieden, een geluidwerende koptelefoon van de zaak is dan een mooie geste.’

 


Modulair
In tegenstelling tot andere noise cancelling koptelefoons is de PRINCE volledig modulair. Ieder onderdeel kan worden losgeschroefd en vervangen, daarmee levert Gerrard Street extra service. Want als er iets kapot gaat, dan krijgt de gebruiker van de koptelefoon een nieuw onderdeel thuisgestuurd. Oude onderdelen worden niet weggegooid maar zoveel mogelijk opnieuw gebruikt. Op die manier wil het bedrijf verspilling tegengaan.

 

bni leden ontvangen tot 31 oktober 10% korting op alle producten. Leden vragen de code voor korting hier op.

 

Kies hier jouw model. 

 

 

 

-

vind een interieur­architect

vind een IA
  1. word lid

 

Profiteer van de voordelen van een lidmaatschap van bni. Word nu lid

 

klik hier

word lid